Kunci Gitar Overall - Ealah Chord Dasar

Transpose:
Capo fret 2

Intro : -Em F C Bm E Am-G-D/F#
         F..G..

   C      G        Am
ealah.. roso iki bubrah..
            F        G             C
gelem ra gelem.. aku sing kudu ngalah..
         A                 Dm
neng matamu aku sing slalu salah
        G                C
nyatane kowe milih ati liyane.. ealah..

C7     F      G          C
njogo ati.. uwes tak lakoni..
Am         Dm
 kowe sing tak anti-anti
         G
dudu aku sing mbok tresnani..

Reff :
              F                G
 dirampungi wae.. critoku ro kowe..
               Em                Am
 dilanjut kowe ro de'e aku tak dewe..
            Dm              G
 ra ono hasile.. ra ono gunane..
                C
 atimu dinggo liyane..

                 F
 po kudu good looking.. 
                   G
 ben kowe nduwe feeling..
              Em                  Am
 niatku njogo ati kowe asyik promosi..
              Dm                 G
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              C
 i will going from you..

Musik : F#m B Em A
        Dm G C..

C7     F      G          C
njogo ati.. uwes tak lakoni..
Am         Dm
 kowe sing tak anti-anti
         G
dudu aku sing tak tresnani..

Reff :
              F                G
 dirampungi wae.. critoku ro kowe..
               Em                Am
 dilanjut kowe ro de'e aku tak dewe..
            Dm              G
 ra ono hasile.. ra ono gunane..
                C
 atimu dinggo liyane..

                 F
 po kudu good looking.. 
                   G
 ben kowe nduwe feeling..
              Em                  Am
 niatku njogo ati kowe asyik promosi..
              Dm                 G
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              C
 i will going from you..
              Dm                 G
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              C
 i will going from you..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : -F#m G D C#m F# Bm-A-E/G#
         G..A..

   D      A        Bm
ealah.. roso iki bubrah..
            G        A             D
gelem ra gelem.. aku sing kudu ngalah..
         B                 Em
neng matamu aku sing slalu salah
        A                D
nyatane kowe milih ati liyane.. ealah..

D7     G      A          D
njogo ati.. uwes tak lakoni..
Bm         Em
 kowe sing tak anti-anti
         A
dudu aku sing mbok tresnani..

Reff :
              G                A
 dirampungi wae.. critoku ro kowe..
               F#m               Bm
 dilanjut kowe ro de'e aku tak dewe..
            Em              A
 ra ono hasile.. ra ono gunane..
                D
 atimu dinggo liyane..

                 G
 po kudu good looking.. 
                   A
 ben kowe nduwe feeling..
              F#m                 Bm
 niatku njogo ati kowe asyik promosi..
              Em                 A
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              D
 i will going from you..

Musik : G#m C# F#m B
        Em A D..

D7     G      A          D
njogo ati.. uwes tak lakoni..
Bm         Em
 kowe sing tak anti-anti
         A
dudu aku sing tak tresnani..

Reff :
              G                A
 dirampungi wae.. critoku ro kowe..
               F#m               Bm
 dilanjut kowe ro de'e aku tak dewe..
            Em              A
 ra ono hasile.. ra ono gunane..
                D
 atimu dinggo liyane..

                 G
 po kudu good looking.. 
                   A
 ben kowe nduwe feeling..
              F#m                 Bm
 niatku njogo ati kowe asyik promosi..
              Em                 A
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              D
 i will going from you..
              Em                 A
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              D
 i will going from you..
Facebook
Twitter

Chord Overall - Ealah


Lihat semua :
  • Chord Overall
  •