Kunci Gitar Ora Rewel - Kowe Ora Duwe Ati

Transpose:
Capo fret 4

Intro : C G Am G
        F..G..

    C       G            Am  Em
mbendino, dolan bareng kowe..
  F             C          Dm  G
saben dino whatsappan karo kowe..
  C            G        Am      Em
susah seneng dilakoni bareng kowe..
   F           G     C
yo mung kowe.. ning ati..

  C              G         Am  Em
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 F         C             Dm  G
opo mergo aku wong ra nduwe..
  C         G            Am       Em
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  F              G     C  G
kowe pancen.. ra duwe ati..

Reff :
           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu sehidup semati..
   Dm           G
 nanging opo bukti..

           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu arep nompo aku..
  Dm    G      C
 opo anane uripku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm..G..

  C              G         Am  Em
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 F         C             Dm  G
opo mergo aku wong ra nduwe..
  C         G            Am       Em
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  F              G     C  G
kowe pancen.. ra duwe ati..

Reff :
           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu sehidup semati..
   Dm           G
 nanging opo bukti..

           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu arep nompo aku..
  Dm    G      C       G
 opo anane uripku.. ho woo..
 
           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu sehidup semati..
   Dm           G
 nanging opo bukti..

           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu arep nompo aku..
  Dm    G      F Fm C
 opo anane uripku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E B C#m B
        A..B..

    E       B            C#m G#m
mbendino, dolan bareng kowe..
  A             E          F#m B
saben dino whatsappan karo kowe..
  E            B        C#m     G#m
susah seneng dilakoni bareng kowe..
   A           B     E
yo mung kowe.. ning ati..

  E              B         C#m G#m
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 A         E             F#m B
opo mergo aku wong ra nduwe..
  E         B            C#m      G#m
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  A              B     E  B
kowe pancen.. ra duwe ati..

Reff :
           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu sehidup semati..
   F#m          B
 nanging opo bukti..

           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu arep nompo aku..
  F#m   B      E
 opo anane uripku..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E..
        A B G#m C#m
        F#m..B..

  E              B         C#m G#m
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 A         E             F#m B
opo mergo aku wong ra nduwe..
  E         B            C#m      G#m
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  A              B     E  B
kowe pancen.. ra duwe ati..

Reff :
           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu sehidup semati..
   F#m          B
 nanging opo bukti..

           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu arep nompo aku..
  F#m   B      E       B
 opo anane uripku.. ho woo..
 
           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu sehidup semati..
   F#m          B
 nanging opo bukti..

           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu arep nompo aku..
  F#m   B      A Am E
 opo anane uripku..

Chord Ora Rewel - Kowe Ora Duwe Ati

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord OraRewel
  •