Kunci Gitar ORAREWEL - Ora Kuat Ati

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm..Fm..

  C       G             Am     Em
dino iki aku.. kelingan awakmu..
     F        C          G
seng wes tau ono ning atiku..
  C           G         Am
nanging aku kudu.. lilo lan legowo..
   F        G            C
mergo kowe ilang tanpo pamit..

 F         G      C          Am
ora bakal aku.. lali cerito iki..
      Dm           G       C
bakal tak pendem jero ati iki..
     F       G        C          Am
yen dudu jodoku.. aku mung iso piye..
 Dm                G
aku.. kudu ikhlas ati..

Reff :
       C         G          Am     Em
 wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
     F        C        Dm         G
 cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
    C        G         Am      Em
 Gusti.. paringono aku oleh ganti..
      F         C
 seng luweh gemati..
       F         G         C..
 seng iso dadi siji saklawase..

Musik : F..G..Em..Am..
        Dm Em F..G..

  C       G             Am     Em
dino iki aku.. kelingan awakmu..
     F        C          G
seng wes tau ono ning atiku..
  C           G         Am
nanging aku kudu.. lilo lan legowo..
   F        G            C
mergo kowe ilang tanpo pamit..

 F         G      C          Am
ora bakal aku.. lali cerito iki..
      Dm           G       C
bakal tak pendem jero ati iki..
     F       G        C           Am
yen dudu jodoku.. aku mung isoh piye..
 Dm                G
aku.. kudu ikhlas ati..

Reff :
       C         G          Am     Em
 wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
     F        C        F          G
 cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
    C        G         Am      Em
 Gusti.. paringono aku oleh ganti..
      F         C
 seng luweh gemati..
       F         G         C  G
 seng iso dadi siji saklawase..

       C         G          Am     Em
 wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
     F        C        F          G
 cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
    C        G         Am      Em
 Gusti.. paringono aku oleh ganti..
      F         C
 seng luweh gemati..
       F         G         C..
 seng iso dadi siji saklawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m
        F#m..Am..

  E       B             C#m    G#m
dino iki aku.. kelingan awakmu..
     A        E          B
seng wes tau ono ning atiku..
  E           B         C#m
nanging aku kudu.. lilo lan legowo..
   A        B            E
mergo kowe ilang tanpo pamit..

 A         B      E          C#m
ora bakal aku.. lali cerito iki..
      F#m          B       E
bakal tak pendem jero ati iki..
     A       B        E          C#m
yen dudu jodoku.. aku mung iso piye..
 F#m               B
aku.. kudu ikhlas ati..

Reff :
       E         B          C#m    G#m
 wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
     A        E        F#m        B
 cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
    E        B         C#m     G#m
 Gusti.. paringono aku oleh ganti..
      A         E
 seng luweh gemati..
       A         B         E..
 seng iso dadi siji saklawase..

Musik : A..B..G#m..C#m..
        F#m G#m A..B..

  E       B             C#m    G#m
dino iki aku.. kelingan awakmu..
     A        E          B
seng wes tau ono ning atiku..
  E           B         C#m
nanging aku kudu.. lilo lan legowo..
   A        B            E
mergo kowe ilang tanpo pamit..

 A         B      E          C#m
ora bakal aku.. lali cerito iki..
      F#m          B       E
bakal tak pendem jero ati iki..
     A       B        E           C#m
yen dudu jodoku.. aku mung isoh piye..
 F#m               B
aku.. kudu ikhlas ati..

Reff :
       E         B          C#m    G#m
 wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
     A        E        A          B
 cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
    E        B         C#m     G#m
 Gusti.. paringono aku oleh ganti..
      A         E
 seng luweh gemati..
       A         B         E  B
 seng iso dadi siji saklawase..

       E         B          C#m    G#m
 wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
     A        E        A          B
 cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
    E        B         C#m     G#m
 Gusti.. paringono aku oleh ganti..
      A         E
 seng luweh gemati..
       A         B         E..
 seng iso dadi siji saklawase..
Facebook
Twitter

Chord ORAREWEL - Ora Kuat Ati


Lihat semua :
  • Chord OraRewel
  •