Kunci Gitar GUNTUR SIOS - Alun Alun Klaten Ninggal Janji

Transpose:
Intro : G D/F# Em D
        C G Am D..

G          D/F#
 neng kene aku..
Em        D
 ngenteni sliramu..
C         G
 seng tak tunggu
    Am         D
tak arep ning atiku..

Int. G-D/F# D-D

G        D
 tresno iki mung..
Em     D          C
 kowe sing tak duweni..
 G           Am         D
ora ono sing liyo ning ati..

C        D         Bm     Em
 nanging wingi aku iroh kowe..
     C               Am
gandengan.. lan mesraan..
     D
karo liyane.. (hok'a hok'eee..)

Reff :
       G           D
 ning alun alun klaten..
         Em       D
 kowe ngucap janji..
        C         G
 jare sehidup semati..
            Am           D
 nanging nyatane kowe pergi..

         G      D
 nanging saiki aku..
        Em     D
 wes ra peduli..
        C      G
 mergo aku ngerti..
          Am           D
 tresno sejati.. ora bakal..
    G  D
 pergi..

Musik : G D Em D
        C G Am D
        G D Em D
        C G Am D G..D

G      D  Em     D
 sepuramu.. uwes tak tompo..
C        G
 nanging sorry..
    Am          D
aku wes wegah bali..

C      D         Bm     Em
 mergo wingi aku iroh kowe..
     C               Am
gandengan.. lan mesraan..
         D
karo liyane.. (hok'a hok'eee..)

Reff :
          G           D
 oh ning alun alun klaten..
         Em       D
 kowe ngucap janji..
        C         G
 jare sehidup semati..
            Am           D
 nanging nyatane kowe pergi..

         G      D
 nanging saiki aku..
        Em     D
 wes ra peduli..
        C      G
 mergo aku ngerti..
          Am           D
 tresno sejati.. ora bakal..
    G  D
 pergi..

          G           D
 oh ning alun alun klaten..
         Em       D
 kowe ngucap janji..
        C         G
 jare sehidup semati..
            Am                 D
 nanging nyatane kowe malah pergi..

         G      D
 nanging saiki aku..
        Em     D
 wes ra peduli..
        C      G
 mergo aku ngerti..
          Am           D
 tresno sejati.. ora bakal..
    G
 pergi..
          Am           D
 tresno sejati.. ora bakal..
    G
 pergi..
     Am        D        G Gsus4..G..
 duh Gusti paringi.. ganti..
Facebook
Twitter

Chord GUNTUR SIOS - Alun Alun Klaten Ninggal Janji

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord GUNTUR SIOS
  •