Kunci Gitar Koncoku Pilihanmu - Iwan Kurniawan Ft. Damara De

Transpose:
Intro : F G C G..

  C          G
perih rasane atiku..
Am         Em
 nalikane aku krungu..
F           C
 koe medot aku..
         Dm          G
mergo koncoku pilihanmu..
      C
ning atimu..

C                    G
mas.. sing gede pangapuramu..
Am            Em
 yen iki dudu karepku..
F              C
 mergo wong tuaku..
      Dm            G
ora setuju.. ro awakmu..
       C
dadi jodoku..

Int. F G C..

Reff :
  F                  G
 opo.. iki uwes takdire..
-F Em               Am
 aku.. pisah karo koe..
    Dm              G
 mergo.. wes ono liane..
         C
 koncoku dewe..

   F                 G
 remuk.. ati iki rasane..
 -F  Em                  Am
 tresnoku mung cukup semene..
   Dm           G
 mugo.. oleh gantine..
                 C
 koyo sing tok karepke..

Musik : F G Em Am
        Dm G C G..

C                    G
mas.. sing gede pangapuramu..
Am            Em
 yen iki dudu karepku..
F              C
 mergo wong tuaku..
      Dm            G
ora setuju.. ro awakmu..
       C
dadi jodoku..

Int. F G C..

Reff :
  F                  G
 opo.. iki uwes takdire..
 Em                 Am
 aku.. pisah karo koe..
 Dm                 G
 mergo.. wes ono liane..
       C
 koncoku dewe..

   F                 G
 remuk.. ati iki rasane..
 -F  Em                  Am
 tresnoku mung cukup semene..
   Dm           G
 mugo.. oleh gantine..
                 C
 koyo sing tok karepke..

       F                 G      G-F
 tak pasrahke.. doso lan luputku..
 Em                  Am
  yen iki pancen aku sing kleru..
           Dm
 tak jalok awakmu..
           G                C
 sing gede pangapuramu karo aku..

Chord Koncoku Pilihanmu - Iwan Kurniawan Ft. Damara De


Lihat semua :
  • Chord Damara De
  • Chord Iwan Kurniawan
  •