Kunci Gitar Tekane Bebrayan - BujangTeam feat. Damara De

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : C G Am A Dm..G..

C          G   Am   A
seng.. tak ra..sakke..
  Dm                      G
seneng isoh sesandingan karo koe..
  Em               Am
susah.. seneng.. bebarengan..
    Dm
rasane ati yo mung koe
     G
sing isoh ngerteni..

C      G     Am  A
e..sem gu..yumu..
          Dm             G
seng isoh gawe tentreme atiku..
  Em               Am
koe..lan aku bakal ber..satu..
      Dm
sak suwene nunggu..
         G
ra bakal kepangan wektu..

Reff :
       F        G
 masio akeh pacoban..
           Em       Am
 seng neng jero hubungan..
         F         G
 nanging aku lan koe..
     C
 ora bakal pisahan..

     F            G
 ora bakal tak culno..
    Em     Am
 kembange ati..
         Dm            G
 tresno iki.. yo mung koe.. 
        C
 seng duweni..

Musik : Dm Am G C
        Dm Am G..

C      G     Am  A
e..sem gu..yumu..
          Dm             G
seng isoh gawe tentreme atiku..
  Em              Am
koe..lan aku bakal ber..satu..
      Dm
sak suene nunggu..
         G
ra bakal kepangan wektu..

Reff :
       F        G
 masio akeh pacoban..
           Em       Am
 seng neng jero hubungan..
         F         G
 nanging aku lan koe..
     C
 ora bakal pisahan..

     F            G
 ora bakal tak culno..
    Em     Am
 kembange ati..
         Dm            G
 tresno iki.. yo mung koe.. 
        C
 seng duweni..

            F
opo aku lan koe
          G
isoh ngadepi..?
            Am
kudu podone nguatne ati.. hoo.. ooo

                F
bakal tekan ngendi..
               G
tresno tulusku iki..???
                 Am
aku kowe bakal dadi siji..

              F        G
janji ojo nganti.. ninggalne..
      C    G        Am
ora bakal.. koe tak tinggalne..
         Dm            G
nyanding saklawase.. kui..
           C
seng tak pengenke..

Outro :
        Dm     G
ngadepi kabeh iki..
     Em          Am
isoh tak nggo bukti..
        Dm       G
koe lan aku sesandingan..
         F        
tekane bebrayan.. 
F    Fm    C..
ha.. aa.. aa..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# G# A#m A# D#m..G#..

C#         G#   A#m A#
seng.. tak ra..sakke..
  D#m                     G#
seneng isoh sesandingan karo koe..
  Fm               A#m
susah.. seneng.. bebarengan..
    D#m
rasane ati yo mung koe
     G#
sing isoh ngerteni..

C#     G#    A#m A#
e..sem gu..yumu..
          D#m            G#
seng isoh gawe tentreme atiku..
  Fm               A#m
koe..lan aku bakal ber..satu..
      D#m
sak suwene nunggu..
         G#
ra bakal kepangan wektu..

Reff :
       F#       G#
 masio akeh pacoban..
           Fm       A#m
 seng neng jero hubungan..
         F#        G#
 nanging aku lan koe..
     C#
 ora bakal pisahan..

     F#           G#
 ora bakal tak culno..
    Fm     A#m
 kembange ati..
         D#m           G#
 tresno iki.. yo mung koe.. 
        C#
 seng duweni..

Musik : D#m A#m G# C#
        D#m A#m G#..

C#     G#    A#m A#
e..sem gu..yumu..
          D#m            G#
seng isoh gawe tentreme atiku..
  Fm              A#m
koe..lan aku bakal ber..satu..
      D#m
sak suene nunggu..
         G#
ra bakal kepangan wektu..

Reff :
       F#       G#
 masio akeh pacoban..
           Fm       A#m
 seng neng jero hubungan..
         F#        G#
 nanging aku lan koe..
     C#
 ora bakal pisahan..

     F#           G#
 ora bakal tak culno..
    Fm     A#m
 kembange ati..
         D#m           G#
 tresno iki.. yo mung koe.. 
        C#
 seng duweni..

            F#
opo aku lan koe
          G#
isoh ngadepi..?
            A#m
kudu podone nguatne ati.. hoo.. ooo

                F#
bakal tekan ngendi..
               G#
tresno tulusku iki..???
                 A#m
aku kowe bakal dadi siji..

              F#       G#
janji ojo nganti.. ninggalne..
      C#   G#       A#m
ora bakal.. koe tak tinggalne..
         D#m           G#
nyanding saklawase.. kui..
           C#
seng tak pengenke..

Outro :
        D#m    G#
ngadepi kabeh iki..
     Fm          A#m
isoh tak nggo bukti..
        D#m      G#
koe lan aku sesandingan..
         F#       
tekane bebrayan.. 
F#   F#m   C#..
ha.. aa.. aa..
Facebook
Twitter

Chord Tekane Bebrayan - BujangTeam feat. Damara De


Lihat semua :
  • Chord BujangTeam
  • Chord Damara De
  •