Kunci Gitar Damara De - Kangen Mbiyen

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G  
        C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

C           G
abote.. nyimpen kangen..
    Am         Em
doh kene doh kono..
F            C
mbendino.. kowe nggodo..
Dm           G
neng njero moto..

Am       Em
 yen aku kelingan
     F              C
kowe wong sing tak ujo..
Am     Em
 atiku tratapan
     F            G
wedi tresnomu ngliyo..

C              G
sakjane.. neng atimu..
Am        Em
opo ra kroso..
F                C
neng kene.. kowe tak pikir..
       Dm         G
nganti ra eleng dino..

Am      Em
 aduh koyo nunggu
     F          C
udan mongso ketigo
Am        Em
 kowe tak enteni
        F       G
nanging ra teko-teko..

Reff :
 C      G
  aku kangen..
        Am        Em
 kangen koyo mbiyene..
 F       C
  wektu awal kenal
      Dm          G
 karo kowe neng kene..

 C      G
  aku kangen..
   Am          Em
 kangen karo kowe..
 F          C
  sok kapan tekamu
   Dm           G          C
 kangen ati ben entok tambane..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

C              G
sakjane.. neng atimu..
Am        Em
opo ra kroso..
F                C
neng kene.. kowe tak pikir..
       Dm         G
nganti ra eleng dino..

Am      Em
 aduh koyo nunggu
     F          C
udan mongso ketigo
Am        Em
 kowe tak enteni
        F       G
nanging ra teko-teko..

Reff :
 C      G
  aku kangen..
        Am        Em
 kangen koyo mbiyene..
 F       C
  wektu awal kenal
      Dm          G
 karo kowe neng kene..

 C      G
  aku kangen..
   Am          Em
 kangen karo kowe..
 F          C
  sok kapan tekamu
   Dm           G        C
 kangen ati ben entok tambane..

 C      G
  aku kangen..
        Am        Em
 kangen koyo mbiyene..
 F       C
  wektu awal kenal
      Dm          G
 karo kowe neng kene..

 C      G
  aku kangen..
   Am          Em
 kangen karo kowe..
 F          C
  sok kapan tekamu
   Dm           G          C
 kangen ati ben entok tambane..

Outro : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D Em Bm
        C G Am D..
        G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G..

G           D
abote.. nyimpen kangen..
    Em         Bm
doh kene doh kono..
C            G
mbendino.. kowe nggodo..
Am           D
neng njero moto..

Em       Bm
 yen aku kelingan
     C              G
kowe wong sing tak ujo..
Em     Bm
 atiku tratapan
     C            D
wedi tresnomu ngliyo..

G              D
sakjane.. neng atimu..
Em        Bm
opo ra kroso..
C                G
neng kene.. kowe tak pikir..
       Am         D
nganti ra eleng dino..

Em      Bm
 aduh koyo nunggu
     C          G
udan mongso ketigo
Em        Bm
 kowe tak enteni
        C       D
nanging ra teko-teko..

Reff :
 G      D
  aku kangen..
        Em        Bm
 kangen koyo mbiyene..
 C       G
  wektu awal kenal
      Am          D
 karo kowe neng kene..

 G      D
  aku kangen..
   Em          Bm
 kangen karo kowe..
 C          G
  sok kapan tekamu
   Am           D          G
 kangen ati ben entok tambane..

Musik : G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G..

G              D
sakjane.. neng atimu..
Em        Bm
opo ra kroso..
C                G
neng kene.. kowe tak pikir..
       Am         D
nganti ra eleng dino..

Em      Bm
 aduh koyo nunggu
     C          G
udan mongso ketigo
Em        Bm
 kowe tak enteni
        C       D
nanging ra teko-teko..

Reff :
 G      D
  aku kangen..
        Em        Bm
 kangen koyo mbiyene..
 C       G
  wektu awal kenal
      Am          D
 karo kowe neng kene..

 G      D
  aku kangen..
   Em          Bm
 kangen karo kowe..
 C          G
  sok kapan tekamu
   Am           D        G
 kangen ati ben entok tambane..

 G      D
  aku kangen..
        Em        Bm
 kangen koyo mbiyene..
 C       G
  wektu awal kenal
      Am          D
 karo kowe neng kene..

 G      D
  aku kangen..
   Em          Bm
 kangen karo kowe..
 C          G
  sok kapan tekamu
   Am           D          G
 kangen ati ben entok tambane..

Outro : G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G..

Chord Damara De - Kangen Mbiyen


Lihat semua :
  • Chord Damara De
  •