Kunci Gitar Damara De - Njogo Tresno

Transpose:
Intro : F Em Dm C
        F Em Dm C

             F       G
asline wes kesel aku..
              C  C-G/B
ngrasake polahmu..
Am              Dm
 nyobo tak kuat kuatke..
G             Am
 ngadepi sikapmu..

            Dm
rosoku ra bakal ilang..
         G
marang kowe kang mas
                    C
sing paling tak tresnani..
Am              Dm
 nanging bedo kahanane..
       G
aku trimo ngalah..
             C
timbang gawe bubrah..

Reff :
               F  G
  aku sayang kowe..
             Em  Am
  ra ono liyane..
    A             Dm  G
  tulung kowe ngerti..
                C
  njogo tresno iki..

                  F  G
  njalukku mung siji..
             Em  Am
  ojo ngelarani..
     A       Dm  G
  mergo rogo iki..
              C
  isih dadi siji..

Musik : F G D..
        F G C..

             Dm      G
asline wes kesel aku..
              Em Am
ngrasake polahmu..
               Dm     G
nyobo tak kuat kuatke..
             C  C-G/B
ngadepi sikapmu..

Am           Dm
 rosoku ra bakal ilang..
         G
marang kowe kang mas
                    C
sing paling tak tresnani..
Am              Dm
 nanging bedo kahanane..
       G
aku trimo ngalah..
               C
timbang gawe bubrah..

Reff :
               F  G
  aku sayang kowe..
             Em  Am
  ra ono liyane..
    A             Dm  G
  tulung kowe ngerti..
                C
  njogo tresno iki..

                  F  G
  njalukku mung siji..
             Em  Am
  ojo ngelarani..
     A       Dm  G
  mergo rogo iki..
              C
  isih dadi siji..

               F  G
  aku sayang kowe..
             Em  Am
  ra ono liyane..
    A             Dm  G
  tulung kowe ngerti..
                C
  njogo tresno iki..

                  F  G
  njalukku mung siji..
             Em  Am
  ojo ngelarani..
     A       Dm  G
  mergo rogo iki..
              C
  isih dadi siji..

Outro :
       F          G
kudu kuat bathin iki..
           C      Am
sabar le nglakoni..
        Dm
yen iki dalane..
    G           C
tak pasrahke Gusti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D C#m Bm A
        D C#m Bm A

             D       E
asline wes kesel aku..
              A  A-E/G#
ngrasake polahmu..
F#m             Bm
 nyobo tak kuat kuatke..
E             F#m
 ngadepi sikapmu..

            Bm
rosoku ra bakal ilang..
         E
marang kowe kang mas
                    A
sing paling tak tresnani..
F#m             Bm
 nanging bedo kahanane..
       E
aku trimo ngalah..
             A
timbang gawe bubrah..

Reff :
               D  E
  aku sayang kowe..
             C#m  F#m
  ra ono liyane..
    F#            Bm  E
  tulung kowe ngerti..
                A
  njogo tresno iki..

                  D  E
  njalukku mung siji..
             C#m  F#m
  ojo ngelarani..
     F#       Bm E
  mergo rogo iki..
            A
  isih dadi siji..

Musik : D E B..
        D E A..

             Bm      E
asline wes kesel aku..
              C#m  F#m
ngrasake polahmu..
               Bm     E
nyobo tak kuat kuatke..
             A  A-E/G#
ngadepi sikapmu..

F#m          Bm
 rosoku ra bakal ilang..
         E
marang kowe kang mas
                    A
sing paling tak tresnani..
F#m             Bm
 nanging bedo kahanane..
       E
aku trimo ngalah..
               A
timbang gawe bubrah..

Reff :
               D  E
  aku sayang kowe..
             C#m  F#m
  ra ono liyane..
    F#            Bm  E
  tulung kowe ngerti..
                A
  njogo tresno iki..

                  D  E
  njalukku mung siji..
             C#m  F#m
  ojo ngelarani..
     F#      Bm  E
  mergo rogo iki..
              A
  isih dadi siji..

               D  E
  aku sayang kowe..
             C#m  F#m
  ra ono liyane..
    F#            Bm  E
  tulung kowe ngerti..
                A
  njogo tresno iki..

                  D  E
  njalukku mung siji..
             C#m  F#m
  ojo ngelarani..
     F#      Bm  E
  mergo rogo iki..
              A
  isih dadi siji..

Outro :
       D          E
kudu kuat bathin iki..
           A      F#m
sabar le nglakoni..
        Bm
yen iki dalane..
    E           A
tak pasrahke Gusti..
Facebook
Twitter

Chord Damara De - Njogo Tresno


Lihat semua :
  • Chord Damara De
  •