Kunci Gitar Damara De - Pedhot Janji

Transpose:
Intro : C..Em..Gm A Dm.. Fm.. C Em Piye carane.. aku ngikhlaske.. Gm A Dm tresno sing tulus teko atiku.. Fm C Am kowe ninggalke aku tanpo alesan.. Dm G segampang iki medot sesambungan.. C Em Cukup nggo aku.. loro sing tak tompo.. Gm A Dm ning atimu wis ono.. tresno liyo.. Fm C Am ora tak tangisi.. iki pancen takdire.. Dm G C kowe lan aku mlaku dewe dewe.. Dm G Em Am Lam-laman esemmu ning atiku.. Dm E Am A ngelingi awakmu nggandeng tangan iki.. F G Em Am udan.. gedhe wingi iso bareng ngadepi.. Bb nanging luntur roso tresno mergo G grimis sing nelesi.. Reff : F G Ajur.. sak kedeping moto.. Em Am roso..mu wis nggo wong liyo.. F D G kowe lungo.. mung ninggalke loro.. F G Aku.. ra nyalahke kowe.. Em Am mungkin.. wis dadi takdire.. Dm G mergo tresno sing tulus iki ora.. (Am) iso dipeksakke.. Musik : Am..E..Gm A Dm.. Fm..G.. Dm G Em Am Lam-laman esemmu ning atiku.. Dm E Am A ngelingi awakmu nggandeng tangan iki.. F G Em Am udan.. gedhe wingi iso bareng ngadepi.. Bb nanging luntur roso tresno mergo G grimis sing nelesi.. Reff : F G Ajur.. sak kedeping moto.. Em Am rosomu wis nggo wong liyo.. F D G kowe lungo.. mung ninggalke loro.. F G Aku.. ra nyalahke kowe.. Em Am mungkin.. wis dadi takdire.. Dm G mergo tresno sing tulus iki ora.. C C7 iso dipeksakke.. F G Aaa..jur.. sak kedeping moto.. Em Am rosomu wis nggo wong liyo.. F D G kowe lungo.. mung ninggalke loro.. F G Aku.. ra nyalahke kowe.. Em Am mungkin.. wis dadi takdire.. Dm G mergo tresno sing tulus iki ora.. C iso dipeksakke.. Outro : Dm G mergo tresno sing tulus iki ora.. F Fm C iso dipeksakke.. uuu uu..

Chord Damara De - Pedhot Janji


Lihat semua :
  • Chord Damara De
  •