Kunci Gitar Gavin Project X Damara De - Cukup Pisan

Transpose:
Intro : F G E Am
        Dm Em Fm G..

  C                   F      -Em
seumpomo biso aku nglalek..ke..
  Dm          G       C
jenengmu soko jero atiku..
    Am     A        Dm
rabakal.. aku.. ngenteni..
  G                   C
koe.. nganti tekan saiki..

Int. Dm..F G

  C                      F    -Em
jujur aku abot ninggalke ko..e..
  Dm            G         C 
nanging iki wis dadi pestine..
   Am    A            Dm
mergo.. aku.. wis dijodoh..ke..
     G                        C
kang mas.. sing gede pangapurane..

          F      G
yo mung siji.. dungo..
     Em           Am
sing tak panjatke mring Gusti..
  F         G         C
mugo dadi jodo tekane mati..

Reff :
           F      G
 wis cukup pisan iki..
     Em        Am
 koe gawe loro ning ati..
  Dm           G
 ora bakal tak baleni
       C
 kabeh crito iki..

            F        G
 kang mas sepuranen aku..
        Em           Am
 ninggalke loro ning atimu..
   Dm         G
 selawase tresnoku..
          C
 mung kanggo awakmu..

                  F
 sepurane aku wis ngrusak
                   G
 hubunganmu lan de'e..
           Em                 Am
 nanging dudu karepku lan karepe..
  A            Dm
 aku mung biso pasrah..
               F
 aku mung biso ngalah..
                 G
 kabeh iki wis kinarise..
                 C
 tresnoku lan de'e..

Musik : Am F G C
        Bb  G..

          F      G
yo mung siji.. dungo..
     Em           Am
sing tak panjatke mring Gusti..
  F         G         C
mugo dadi jodo tekane mati..

Reff :
           F      G
 wis cukup pisan iki..
     Em        Am
 koe gawe loro ning ati..
  Dm           G
 ora bakal tak baleni
       C
 kabeh crito iki..

            F        G
 kang mas sepuranen aku..
        Em           Am
 ninggalke loro ning atimu..
   Dm         G
 selawase tresnoku..
          C
 mung kanggo awakmu..

                  F
 sepurane aku wis ngrusak
                   G
 hubunganmu lan de'e..
           Em                 Am
 nanging dudu karepku lan karepe..
  A            Dm
 aku mung biso pasrah..
               F
 aku mung biso ngalah..
                 G
 kabeh iki wis kinarise..
                 C
 tresnoku lan de'e..

           F      G
 wis cukup pisan iki..
     Em        Am
 koe gawe loro ning ati..
  Dm           G
 ora bakal tak baleni
       C
 kabeh crito iki..

            F        G
 kang mas sepuranen aku..
        Em           Am
 ninggalke loro ning atimu..
   Dm         G
 selawase tresnoku..
          C
 mung kanggo awakmu..

                  F
 sepurane aku wis ngrusak
                   G
 hubunganmu lan de'e..
 (iki dudu salahmu..)
           Em                 Am
 nanging dudu karepku lan karepe..
 (pancen iki wis garis uripku..)
  A            Dm
 aku mung biso pasrah..
 (kang mas..)
               F
 aku mung biso ngalah..
 (kuatno atimu..)
                 G
 kabeh iki wis ginarise..
 (ikhlasno aku sing raiso)
                 C
 tresnoku lan de'e..
    (ning sandingmu)

Outro :
         Dm
 aku tak sing ngalah..
    G              C
 ngalih.. soko uripmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E F# D# G#m
        C#m D#m Em F#..

  B                   E      -D#m
seumpomo biso aku nglalek..ke..
  C#m         F#      B
jenengmu soko jero atiku..
    G#m    G#       C#m
rabakal.. aku.. ngenteni..
  F#                  B
koe.. nganti tekan saiki..

Int. C#m..E F#

  B                      E    -D#m
jujur aku abot ninggalke ko..e..
  C#m           F#        B  
nanging iki wis dadi pestine..
   G#m   G#           C#m
mergo.. aku.. wis dijodoh..ke..
     F#                       B
kang mas.. sing gede pangapurane..

          E      F#
yo mung siji.. dungo..
     D#m          G#m
sing tak panjatke mring Gusti..
  E         F#        B
mugo dadi jodo tekane mati..

Reff :
           E      F#
 wis cukup pisan iki..
     D#m       G#m
 koe gawe loro ning ati..
  C#m          F#
 ora bakal tak baleni
       B
 kabeh crito iki..

            E        F#
 kang mas sepuranen aku..
        D#m          G#m
 ninggalke loro ning atimu..
   C#m        F#
 selawase tresnoku..
          B
 mung kanggo awakmu..

                  E
 sepurane aku wis ngrusak
                   F#
 hubunganmu lan de'e..
           D#m                G#m
 nanging dudu karepku lan karepe..
  G#           C#m
 aku mung biso pasrah..
               E
 aku mung biso ngalah..
                 F#
 kabeh iki wis kinarise..
                 B
 tresnoku lan de'e..

Musik : G#m E F# B
        A  F#..

          E      F#
yo mung siji.. dungo..
     D#m          G#m
sing tak panjatke mring Gusti..
  E         F#        B
mugo dadi jodo tekane mati..

Reff :
           E      F#
 wis cukup pisan iki..
     D#m       G#m
 koe gawe loro ning ati..
  C#m          F#
 ora bakal tak baleni
       B
 kabeh crito iki..

            E        F#
 kang mas sepuranen aku..
        D#m          G#m
 ninggalke loro ning atimu..
   C#m        F#
 selawase tresnoku..
          B
 mung kanggo awakmu..

                  E
 sepurane aku wis ngrusak
                   F#
 hubunganmu lan de'e..
           D#m                G#m
 nanging dudu karepku lan karepe..
  G#           C#m
 aku mung biso pasrah..
               E
 aku mung biso ngalah..
                 F#
 kabeh iki wis kinarise..
                 B
 tresnoku lan de'e..

           E      F#
 wis cukup pisan iki..
     D#m       G#m
 koe gawe loro ning ati..
  C#m          F#
 ora bakal tak baleni
       B
 kabeh crito iki..

            E        F#
 kang mas sepuranen aku..
        D#m          G#m
 ninggalke loro ning atimu..
   C#m        F#
 selawase tresnoku..
          B
 mung kanggo awakmu..

                  E
 sepurane aku wis ngrusak
                   F#
 hubunganmu lan de'e..
 (iki dudu salahmu..)
           D#m                G#m
 nanging dudu karepku lan karepe..
 (pancen iki wis garis uripku..)
  G#           C#m
 aku mung biso pasrah..
 (kang mas..)
               E
 aku mung biso ngalah..
 (kuatno atimu..)
                 F#
 kabeh iki wis ginarise..
 (ikhlasno aku sing raiso)
                 B
 tresnoku lan de'e..
    (ning sandingmu)

Outro :
         C#m
 aku tak sing ngalah..
    F#             B
 ngalih.. soko uripmu..
Facebook
Twitter

Chord Gavin Project X Damara De - Cukup Pisan


Lihat semua :
  • Chord Damara De
  • Chord Gavin Project
  •