Kunci Gitar Iwan Kurniawan feat. Agsha Ayu - Dolanan Roso

Transpose:
Intro : C..Em..Dm G C..

C                Em
 nalikane eluhku netes ning tangane..
F                        C
 nggrantes atiku nganti seprene suene..
C                     Em
 aku ra ngiro bakal kongene akhire..
       F
remuk ajur kahanan 
   G             C -C7
mergo tok tinggalne..

C                   Em
 sakiki aku sadar kepiye karepe..
F                        C
 rosoku mung tok idak sakkarepe dewe..
C                   Em
 rumangsane aku iki dolanane..
           F
sing wes bosen tok guang 
   G              C
banjur tok tinggalne..

Int. Dm G C..

Reff :
       Dm
 saiki aku..
      G                     C      C7
 wes ora iso percoyo marang sliramu..
       Dm
 wes cukup..
       G
 lehmu dolanan batinku nganti
   C
 kongene rasane..
  Am                        Dm
 aku mung ibarat koyo batre ABC..
           G                    C
 yen entek setrume banjur tok lalekke..

Musik : Dm..G..C G/B Am A
        Dm..G..C..C7..

[Agsha Ayu]
    Dm          G
kangmas.. sepurane aku
                C  
raiso ngancani uripmu..
 Am                          Dm
aku sadar iki mung gawe tatu atimu..
        G                         C
cukop semene wae nggonmu ngarepke aku..

  Dm           G
kangmas.. sliramu
                     C
mung dadi pelampiasanku..
  Am                    Dm
sepurane ora iso nepati janjiku..
    G                    C
mungkin takdire raiso bersatu..

Reff :
       Dm
 saiki aku..
      G                     C      C7
 wes ora iso percoyo marang sliramu..
       Dm
 wes cukup..
       G
 lehmu dolanan batinku nganti
   C
 kongene rasane..
  Am                        Dm
 aku mung ibarat koyo batre ABC..
           G                    C    C Em
 yen entek setrume banjur tok lalekke..
  Am                        Dm
 aku ming ibarat koyo batre ABC..
           G                    C
 yen entek setrume banjur tok lalekke..

Catatan :
Tuning normal dari G#

VERSI CAPO FRET 1

Intro : G..Bm..Am D G..

G                Bm
 nalikane eluhku netes ning tangane..
C                        G
 nggrantes atiku nganti seprene suene..
G                     Bm
 aku ra ngiro bakal kongene akhire..
       C              D             G -G7
remuk ajur kahanan mergo tok tinggalne..

G                   Bm
 sakiki aku sadar kepiye karepe..
C                        G
 rosoku mung tok idak sakkarepe dewe..
G                   Bm
 rumangsane aku iki dolanane..
           C
sing wes bosen tok guang 
   D              G
banjur tok tinggalne..

Int. Am D G..

Reff :
       Am
 saiki aku..
      D                     G      G7
 wes ora iso percoyo marang sliramu..
       Am
 wes cukup..
       D
 lehmu dolanan batinku nganti
   G
 kongene rasane..
  Em                        Am
 aku mung ibarat koyo batre ABC..
           D                    G
 yen entek setrume banjur tok lalekke..

Musik : Am..D..G D/F# Em E
        Am..D..G..G7..

[Agsha Ayu]
    Am          D
kangmas.. sepurane aku
                G  
raiso ngancani uripmu..
 Em                          Am
aku sadar iki mung gawe tatu atimu..
        D                         G
cukop semene wae nggonmu ngarepke aku..

  Am           D
kangmas.. sliramu
                     G
mung dadi pelampiasanku..
  Em                    Am
sepurane ora iso nepati janjiku..
    D                    G
mungkin takdire raiso bersatu..

Reff :
       Am
 saiki aku..
      D                     G      G7
 wes ora iso percoyo marang sliramu..
       Am
 wes cukup..
       D
 lehmu dolanan batinku nganti
   G
 kongene rasane..
  Em                        Am
 aku mung ibarat koyo batre ABC..
           D                    G    G Bm/F#
 yen entek setrume banjur tok lalekke..
  Em                        Am
 aku ming ibarat koyo batre ABC..
           D                    G
 yen entek setrume banjur tok lalekke..

Chordtela bmfcis
Facebook
Twitter

Chord Iwan Kurniawan feat. Agsha Ayu - Dolanan Roso


Lihat semua :
  • Chord Agsha Ayu
  • Chord Iwan Kurniawan
  •