Kunci Gitar Arif Subagiyo - Parikan Cidro

Transpose:
Capo ♪ fret 3

Reff :
          C           D
 wedang kopi gulo keningar
          G              Em
 waleh ganti golek sing anyar..
          C            D
 jangan gudeg sambel teri
        C            D    G
 ojo nyedek nek mung mbaperi.

Intro : G Em C D
        G Em C D..

G            Em
iki ceritane wong ke-PHP
  Am              D
bareng di seriusi ora digape
 C
aku duwe ati, iki dudu roti
      D          G
sing iso kok cicipi..

       C          D
tuku ketan karo gelang
           G             Em
bareng tenanan kowene ngilang
    C         D          G
dasare ancen aku wong apikan..

         C            D
gunung duwur tak unggahi
        G           Em
lan segoro tak sebrangi
      C         D          G
ora kere.. kowe sing ngianati..

Reff :
          C           D
 wedang kopi gulo keningar
          G              Em
 waleh ganti golek sing anyar..
          C            D
 jangan gudeg sambel teri
        C            D    G
 ojo nyedek nek mung mbaperi..

Musik : C D G Em
        C D G..
        C D G Em
        C..D..G..

       C          D
tuku ketan karo gelang
           G             Em
bareng tenanan kowene ngilang
    C         D          G
dasare ancen aku wong apikan..

         C            D
gunung duwur tak unggahi
        G           Em
lan segoro tak sebrangi
      C         D          G
ora kere.. kowe sing ngianati..

Reff :
          C           D
 wedang kopi gulo keningar
          G              Em
 waleh ganti golek sing anyar..
          C            D
 jangan gudeg sambel teri
        C            D    G
 ojo nyedek nek mung mbaperi..

          C           D
 wedang kopi gulo keningar
          G              Em
 waleh ganti golek sing anyar..
          C            D
 jangan gudeg sambel teri
        C            D    G
 ojo nyedek nek mung mbaperi..

     C          D
 ojo rumongso duwur
        G            Em
 tibo ceblok awakmu ajur
        C    D             G -D/F# Em
 urip mati.. Gusti sing ngatur..
        C   D               G
 urip mati.. Gusti sing ngatur..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
          D#          F
 wedang kopi gulo keningar
          Bb             Gm
 waleh ganti golek sing anyar..
          D#           F
 jangan gudeg sambel teri
        D#           F    Bb
 ojo nyedek nek mung mbaperi.

Intro : Bb Gm D# F
        Bb Gm D# F..

Bb           Gm
iki ceritane wong ke-PHP
  Cm              F
bareng di seriusi ora digape
 D#
aku duwe ati, iki dudu roti
      F          Bb
sing iso kok cicipi..

       D#         F
tuku ketan karo gelang
           Bb            Gm
bareng tenanan kowene ngilang
    D#        F          Bb
dasare ancen aku wong apikan..

         D#           F
gunung duwur tak unggahi
        Bb          Gm
lan segoro tak sebrangi
      D#        F          Bb
ora kere.. kowe sing ngianati..

Reff :
          D#          F
 wedang kopi gulo keningar
          Bb             Gm
 waleh ganti golek sing anyar..
          D#           F
 jangan gudeg sambel teri
        D#           F    Bb
 ojo nyedek nek mung mbaperi..

Musik : D# F Bb Gm
        D# F Bb..
        D# F Bb Gm
        D#..F..Bb..

       D#         F
tuku ketan karo gelang
           Bb            Gm
bareng tenanan kowene ngilang
    D#        F          Bb
dasare ancen aku wong apikan..

         D#           F
gunung duwur tak unggahi
        Bb          Gm
lan segoro tak sebrangi
      D#        F          Bb
ora kere.. kowe sing ngianati..

Reff :
          D#          F
 wedang kopi gulo keningar
          Bb             Gm
 waleh ganti golek sing anyar..
          D#           F
 jangan gudeg sambel teri
        D#           F    Bb
 ojo nyedek nek mung mbaperi..

          D#          F
 wedang kopi gulo keningar
          Bb             Gm
 waleh ganti golek sing anyar..
          D#           F
 jangan gudeg sambel teri
        D#           F    Bb
 ojo nyedek nek mung mbaperi..

     D#         F
 ojo rumongso duwur
        Bb           Gm
 tibo ceblok awakmu ajur
        D#   F             Bb -F/A Gm
 urip mati.. Gusti sing ngatur..
        D#  F               Bb
 urip mati.. Gusti sing ngatur..
Facebook
Twitter

Chord Arif Subagiyo - Parikan Cidro


Lihat semua :
  • Chord Arif Subagiyo
  •