Kunci Gitar Arif Subagiyo - Ilange Udan Chord Dasar

Transpose:
Intro : F G Em A Dm G

  C                   F
dino.. sing ora tak sengojo..
        G                     C
aku ketemu kowe.. pas atiku loro..
C                   F
mbarengi.. bubrahe uripku..
       G             C
ajur mumur.. perasaanku..

Em           
 namun engkau datang
  Am
mengajarkan kasih sayang
       Dm                  G
betapa besarnya arti.. kebahagiaan..

    F        G      Am
bebasan.. ilange.. udan..
   F          G          C
saiki.. wes malih dadi pelangi..
     F            G
dulu ku pernah di sakiti
     Em               Am
kini kau datang tuk mengobati
  Dm               G
masalalu.. yang ku alami..

Reff :
          F        G
 senadjan suryo ganti wulan..
  Em        Am
 aku isih tetep sayang..
         F              G          C  C7
 yo mung jenengmu sing ono ning atiku..

        F          G
 mugo-mugo tresno iki
      Em            Am
 ora ono sing mungkasi
   F      G          C
 kejobo.. kersane Gusti..

Musik : C Gm Fm C
        Dm Am Bb G  

    F        G      Am
bebasan.. ilange.. udan..
   F          G          C
saiki.. wes malih dadi pelangi..
     F            G
dulu ku pernah di sakiti
     Em               Am
kini kau datang tuk mengobati
  Dm               G
masalalu.. yang ku alami..

Reff :
          F        G
 senadjan suryo ganti wulan..
  Em        Am
 aku isih tetep sayang..
         F              G          C  C7
 yo mung jenengmu sing ono ning atiku..

        F          G
 mugo-mugo tresno iki
      Em            Am
 ora ono sing mungkasi
   F      G          C
 kejobo.. kersane Gusti..

          F        G
 senadjan suryo ganti wulan..
  Em        Am
 aku isih tetep sayang..
         F              G          C  C7
 yo mung jenengmu sing ono ning atiku..

        F          G
 mugo-mugo tresno iki
      Em            Am
 ora ono sing mungkasi
   F      G          C
 kejobo.. kersane Gusti..
     F    G          C
 kejobo.. kersane Gusti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm E Am D

  G                   C
dino.. sing ora tak sengojo..
        D                     G
aku ketemu kowe.. pas atiku loro..
G                   C
mbarengi.. bubrahe uripku..
       D             G
ajur mumur.. perasaanku..

Bm           
 namun engkau datang
  Em
mengajarkan kasih sayang
       Am                  D
betapa besarnya arti.. kebahagiaan..

    C        D      Em
bebasan.. ilange.. udan..
   C          D          G
saiki.. wes malih dadi pelangi..
     C            D
dulu ku pernah di sakiti
     Bm               Em
kini kau datang tuk mengobati
  Am               D
masalalu.. yang ku alami..

Reff :
          C        D
 senadjan suryo ganti wulan..
  Bm        Em
 aku isih tetep sayang..
         C              D          G  G7
 yo mung jenengmu sing ono ning atiku..

        C          D
 mugo-mugo tresno iki
      Bm            Em
 ora ono sing mungkasi
   C      D          G
 kejobo.. kersane Gusti..

Musik : G Dm Cm G
        Am Em F D..

    C        D      Em
bebasan.. ilange.. udan..
   C          D          G
saiki.. wes malih dadi pelangi..
     C            D
dulu ku pernah di sakiti
     Bm               Em
kini kau datang tuk mengobati
  Am               D
masalalu.. yang ku alami..

Reff :
          C        D
 senadjan suryo ganti wulan..
  Bm        Em
 aku isih tetep sayang..
         C              D          G  G7
 yo mung jenengmu sing ono ning atiku..

        C          D
 mugo-mugo tresno iki
      Bm            Em
 ora ono sing mungkasi
   C      D          G
 kejobo.. kersane Gusti..

          C        D
 senadjan suryo ganti wulan..
  Bm        Em
 aku isih tetep sayang..
         C              D          G  G7
 yo mung jenengmu sing ono ning atiku..

        C          D
 mugo-mugo tresno iki
      Bm            Em
 ora ono sing mungkasi
   C      D          G
 kejobo.. kersane Gusti..
     C    D          G
 kejobo.. kersane Gusti..
Facebook
Twitter

Chord Arif Subagiyo - Ilange Udan


Lihat semua :
  • Chord Arif Subagiyo
  •