Kunci Gitar Arif Subagiyo - Kabeh Salahku

Transpose:
Intro : C F G C -G/B
        Am Dm G C..

    C          -Em   F
kelingan.. karo janjimu..
  G                      C    -G/B
bakal urip bareng.. karo awakku..
  Am
biyen kowe teko
      Dm
saiki kowe malah lungo..
 G                          C
aku kok tinggal karo wong liyo..

   C                F
pancen.. kabeh salahku..
         G
berharap engkau kembali
      C            -G/B
ora malah ngliyo ati..
  Am
tapi neng ngopo 
    Dm
aku kok sio-sio..
 G                       C
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

Reff :
 F         G        Em        Am
 wes tak cobo.. nglalekke kenangan..
   Dm       G     C
 tapi ati raiso diapusi..
  F         G          Em       Am
 ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
      Dm            G          C
 loro sing tak rasakke ning atiku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

   C                F
pancen.. kabeh salahku..
         G
berharap engkau kembali
      C            -G/B
ora malah ngliyo ati..
  Am
tapi neng ngopo 
    Dm
aku kok sio-sio..
 G                       C
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

Reff :
 F         G        Em        Am
 wes tak cobo.. nglalekke kenangan..
   Dm       G     C
 tapi ati raiso diapusi..
  F         G          Em       Am
 ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
      Dm            G          C
 loro sing tak rasakke ning atiku..

 F         G        Em        Am
 wes tak cobo.. nglalekke kenangan..
   Dm       G     C
 tapi ati raiso diapusi..
  F         G          Em       Am
 ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
      Dm            G          C
 loro sing tak rasakke ning atiku..

Outro :
     F              G
 kelingan karo janjimu
   Em              Am
 bakal urip bareng awakku
   Dm           G             C
 nanging kowe malah ninggal lungo..
            C
 (ninggal lungo..)

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb D# F Bb -F/A
        Gm Cm F Bb..

    Bb         -Bb/D D#
kelingan.. karo janjimu..
  F                      Bb   -F/A
bakal urip bareng.. karo awakku..
  Gm
biyen kowe teko
      Cm
saiki kowe malah lungo..
 F                          Bb
aku kok tinggal karo wong liyo..

   Bb               D#
pancen.. kabeh salahku..
         F
berharap engkau kembali
      Bb           -F/A
ora malah ngliyo ati..
  Gm
tapi neng ngopo 
    Cm
aku kok sio-sio..
 F                       Bb
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

Reff :
 D#        F        Dm        Gm
 wes tak cobo.. nglalekke kenangan..
   Cm       F     Bb
 tapi ati raiso diapusi..
  D#        F          Dm       Gm
 ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
      Cm            F          Bb
 loro sing tak rasakke ning atiku..

Musik : D# F Dm Gm
        Cm F Bb..
        D# F Dm Gm
        Cm F Bb..

   Bb               D#
pancen.. kabeh salahku..
         F
berharap engkau kembali
      Bb           -F/A
ora malah ngliyo ati..
  Gm
tapi neng ngopo 
    Cm
aku kok sio-sio..
 F                       Bb
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

Reff :
 D#        F        Dm        Gm
 wes tak cobo.. nglalekke kenangan..
   Cm       F     Bb
 tapi ati raiso diapusi..
  D#        F          Dm       Gm
 ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
      Cm            F          Bb
 loro sing tak rasakke ning atiku..

 D#        F        Dm        Gm
 wes tak cobo.. nglalekke kenangan..
   Cm       F     Bb
 tapi ati raiso diapusi..
  D#        F          Dm       Gm
 ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
      Cm            F          Bb
 loro sing tak rasakke ning atiku..

Outro :
     D#             F
 kelingan karo janjimu
   Dm              Gm
 bakal urip bareng awakku
   Cm           F             Bb
 nanging kowe malah ninggal lungo..
            Bb
 (ninggal lungo..)

Chord Arif Subagiyo - Kabeh Salahku


Lihat semua :
  • Chord Arif Subagiyo
  •