Kunci Gitar Arif Subagiyo - (Tulungagung) Ninggal Cerito

Transpose:
Intro : Dm..G..F..Fm G C naliko semono.. Em kowe pamit ninggal lungo F kowe bakal janji G C jare sehidup semati.. Am -A Dm nanging ngopo kowe ora iso nepati.. F E F E loro rasane ning jero ati.. Am wes cukup semene Dm lehku tresno karo kowe.. G dinggo opo di teruske C yen akhire koyo ngene.. A seh durung lali Dm loro sing neng njero ati F naliko mblenjani E Am A janji sing kok ucap wingi.. Reff : Dm alun alun tulungagung G saiki sing dadi saksi Em akeh kenangan sing tak simpen Am ning jero ati.. Dm kowe ninggal lungo.. G mugo aku iso nrimo (C) senajan atiku loro.. Musik : C..Em..F G C.. A ..Em..F G C..E.. Am wes cukup semene Dm lehku tresno karo kowe.. G dinggo opo di teruske C yen akhire koyo ngene.. A seh durung lali Dm loro sing neng njero ati F naliko mblenjani E Am A janji sing kok ucap wingi.. Reff : Dm alun alun tulungagung G saiki sing dadi saksi Em akeh kenangan sing tak simpen Am ning jero ati.. Dm kowe ninggal lungo.. G mugo aku iso nrimo C Am senajan atiku loro.. Dm alun alun tulungagung G saiki sing dadi saksi Em akeh kenangan sing tak simpen Am ning jero ati.. Dm kowe ninggal lungo.. G mugo aku iso nrimo C Am senajan atiku loro.. Dm kowe ninggal lungo.. G mugo aku iso nrimo F Fm G C senajan atiku loro.. o.. ooo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bm..E..D..Dm E A naliko semono.. C#m kowe pamit ninggal lungo D kowe bakal janji E A jare sehidup semati.. F#m -F# Bm nanging ngopo kowe ora iso nepati.. D C# D C# loro rasane ning jero ati.. F#m wes cukup semene Bm lehku tresno karo kowe.. E dinggo opo di teruske A yen akhire koyo ngene.. F# seh durung lali Bm loro sing neng njero ati D naliko mblenjani C# F#m F# janji sing kok ucap wingi.. Reff : Bm alun alun tulungagung E saiki sing dadi saksi C#m akeh kenangan sing tak simpen F#m ning jero ati.. Bm kowe ninggal lungo.. E mugo aku iso nrimo (A) senajan atiku loro.. Musik : A..C#m..D E A.. F#..C#m..D E A..C#.. F#m wes cukup semene Bm lehku tresno karo kowe.. E dinggo opo di teruske A yen akhire koyo ngene.. F# seh durung lali Bm loro sing neng njero ati D naliko mblenjani C# F#m F# janji sing kok ucap wingi.. Reff : Bm alun alun tulungagung E saiki sing dadi saksi C#m akeh kenangan sing tak simpen F#m ning jero ati.. Bm kowe ninggal lungo.. E mugo aku iso nrimo A F#m senajan atiku loro.. Bm alun alun tulungagung E saiki sing dadi saksi C#m akeh kenangan sing tak simpen F#m ning jero ati.. Bm kowe ninggal lungo.. E mugo aku iso nrimo A F#m senajan atiku loro.. Bm kowe ninggal lungo.. E mugo aku iso nrimo D Dm E A senajan atiku loro.. o.. ooo..
Facebook
Twitter

Chord Arif Subagiyo - (Tulungagung) Ninggal Cerito


Lihat semua :
  • Chord Arif Subagiyo
  •