Kunci Gitar Arif Subagiyo Ft. Dyah Anggraeni - Raono Ganti

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G..C G

  C       Bm        Am    G
wengi iki kang dadi saksi..
       F          G        C  F-G
aku ngucap tresno marang kowe..
  C         Bm           Am     G
bakal.. tak buktekne tresno iki..
     F      Dm         G     Dm G
ra bakal.. aku dolanan atimu..

  C      Bm             Am      G
sayang bakal tak cekel omongamu..
      F        Dm          G   -F
atiku iki.. yo mung dinggo kowe..
   Em                    Am
ra bakal ono wong lanang liyo..
     Dm         G      C
sing iso ngganteni.. kowe..

Reff : 
 F      G             Em       Am
  tak jogo nganti pungkase uripku..
 Dm     G             C
  raono wong sing iso ngganteni kowe..
 F    G         Em
  aku percoyo kowe..
 A       Dm         G       C
  bakal iso njogo.. tresno iki ..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C G

  C       Bm        Am    G
wengi iki kang dadi saksi..
       F          G        C  F-G
aku ngucap tresno marang kowe..
  C         Bm           Am     G
bakal.. tak buktekne tresno iki..
     F      Dm         G     Dm G
ra bakal.. aku dolanan atimu..

  C        Bm             Am      G
sayang.. bakal tak cekel omongamu..
      F        Dm          G
atiku iki.. yo mung dinggo kowe..
   Em                    Am
ra bakal ono wong lanang liyo..
     Dm         G      C
sing iso ngganteni.. kowe..

Reff : 
 F      G             Em       Am
  tak jogo nganti pungkase uripku..
 Dm     G             C
  raono wong sing iso ngganteni kowe..
 F    G         Em
  aku percoyo kowe..
 A      Dm         G       C
 bakal iso njogo.. tresno iki..

 F     G            Em
  pandongoku mung siji..
 A     Dm       G        C
 mugo awak dewe iso nyawiji..
       Dm        G       F   Fm C
 mugo awak dewe iso dadi siji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# F Dm Gm
        Cm F..Bb F

  Bb      Am        Gm    F
wengi iki kang dadi saksi..
       D#         F        Bb  D#-F
aku ngucap tresno marang kowe..
  Bb        Am           Gm     F
bakal.. tak buktekne tresno iki..
     D#     Cm         F     Cm F
ra bakal.. aku dolanan atimu..

  Bb     Am             Gm      F
sayang bakal tak cekel omongamu..
      D#       Cm          F   -D#
atiku iki.. yo mung dinggo kowe..
   Dm                    Gm
ra bakal ono wong lanang liyo..
     Cm         F      Bb
sing iso ngganteni.. kowe..

Reff : 
 D#     F             Dm       Gm
  tak jogo nganti pungkase uripku..
 Cm     F             Bb
  raono wong sing iso ngganteni kowe..
 D#   F         Dm
  aku percoyo kowe..
 G       Cm         F       Bb
  bakal iso njogo.. tresno iki ..

Musik : D# F Dm Gm
        Cm F Bb..
        D# F Dm Gm
        Cm F Bb F

  Bb      Am        Gm    F
wengi iki kang dadi saksi..
       D#         F        Bb  D#-F
aku ngucap tresno marang kowe..
  Bb        Am           Gm     F
bakal.. tak buktekne tresno iki..
     D#     Cm         F     Cm F
ra bakal.. aku dolanan atimu..

  Bb       Am             Gm      F
sayang.. bakal tak cekel omongamu..
      D#       Cm          F
atiku iki.. yo mung dinggo kowe..
   Dm                    Gm
ra bakal ono wong lanang liyo..
     Cm         F      Bb
sing iso ngganteni.. kowe..

Reff : 
 D#     F             Dm       Gm
  tak jogo nganti pungkase uripku..
 Cm     F             Bb
  raono wong sing iso ngganteni kowe..
 D#   F         Dm
  aku percoyo kowe..
 G      Cm         F       Bb
 bakal iso njogo.. tresno iki..

 D#    F            Dm
  pandongoku mung siji..
 G     Cm       F        Bb
 mugo awak dewe iso nyawiji..
       Cm        F       D#  D#m Bb
 mugo awak dewe iso dadi siji..
Facebook
Twitter

Chord Arif Subagiyo Ft. Dyah Anggraeni - Raono Ganti


Lihat semua :
  • Chord Arif Subagiyo
  • Chord Dyah Anggraeni
  •