Kunci Gitar Cak Sodiq - Kudune Aku Sing Neng Sandingmu

Transpose:
Intro : C Em F G..

       C
ra sedino rong dino koe
  Em
pacaran karo aku..
F
ramung bapak ibu
            C
wong sak kampung ngerti aku..
Dm           G
koyo ra percoyo..
        C  -G/B  Am
nompo kenyataan ini..
  Dm
kowe ninggal aku
        G            
ngaboti tresno anyarmu..

Int. G-Bm-C-C#m-Dm

          C
wes tak cobo ngilangake
         Em
roso tresno jrone dodo..
  F
nanging aku ra biso
         C
ngiklas ake kowe lungo..
Dm          G
roso atiku iki
       C    G/B   Am
tetep orung biso trimo..
      Dm
weroh awakmu
        G           C
nyading karo wong liyo..

Int. Dm G..

Reff :
        C  
 kudune sing neng sandingmu
      F
 kuwi aku..
           G
 sing nduweni tresno gede
       C     G
 neng awakmu..

        C
 kudune sing neng sandingmu
-C7    F
 kuwi aku..
             G
 dudu wong liyo
                       C
 sing lagi bok kenal seminggu..

Musik : C Em F G..

       C
ra sedino rong dino koe
  Em
pacaran karo aku..
F
ramung bapak ibu
            C
wong sak kampung ngerti aku..
Dm           G
koyo ra percoyo..
        C  -G/B Am
nompo kenyataan ini..
  Dm
kowe ninggal aku
        G            
ngaboti tresno anyarmu..

Int. G-Bm-C-C#m-Dm

          C
wes tak cobo ngilangake
         Em
roso tresno jrone dodo..
  F
nanging aku ra biso
         C
ngiklas ake kowe lungo..
Dm          G
roso atiku iki
       C   -G/B   Am
tetep orung biso trimo..
      Dm
weroh awakmu
        G           C
nyading karo wong liyo..

Int. Dm G..

Reff :
        C  
 kudune sing neng sandingmu
      F
 kuwi aku..
           G
 sing nduweni tresno gede
       C
 neng awakmu..

 G      C
 kudune sing neng sandingmu
      F
 kuwi aku..
             G
 dudu wong liyo
                       C
 sing lagi bok kenal seminggu..

Musik : C Em F G..

       C
ra sedino rong dino koe
  Em
pacaran karo aku..
F
ramung bapak ibu
            C
wong sak kampung ngerti aku..
Dm           G
koyo ra percoyo..
        C  -G/B Am
nompo kenyataan ini..
  Dm
kowe ninggal aku
        G            
ngaboti tresno anyarmu..

Int. G-Bm-C-C#m-Dm

          C
wes tak cobo ngilangake
         Em
roso tresno jrone dodo..
  F
nanging aku ra biso
         C
ngiklas ake kowe lungo..
Dm          G
roso atiku iki
       C   -G/B   Am
tetep orung biso trimo..
      Dm
weroh awakmu
        G           C
nyading karo wong liyo..

Int. Dm G..

Reff :
        C  
 kudune sing neng sandingmu
      F
 kuwi aku..
           G
 sing nduweni tresno gede
       C
 neng awakmu..

 G      C
 kudune sing neng sandingmu
      F
 kuwi aku..
             G
 dudu wong liyo
                       C
 sing lagi bok kenal seminggu..

        C  
 kudune sing neng sandingmu
      F
 kuwi aku..
           G
 sing nduweni tresno gede
       C
 neng awakmu..

 G      C
 kudune sing neng sandingmu
      F
 kuwi aku..
             G
 dudu wong liyo
                       C
 sing lagi bok kenal seminggu..

Chord Cak Sodiq - Kudune Aku Sing Neng Sandingmu


Lihat semua :
  • Chord Sodiq
  •