Kunci Gitar Cak Sodiq - Duwek Sewu

Transpose:
Capo ♪ fret 3

Intro : Am-Am-Am G-G-G  
        Dm-Dm-Dm Am-Am-Am
        Am..G..C Am G Am..

Am            Em
sak iki aku duwe..
Dm          Am
duwek cumak sewu..
Dm           Am
opo biso.. gawe tuku-tuku..
  E                 Am   Dm E
polahe anakku jaluk susu..

Am            Em
jamane jaman edan..
Dm             Am
sembarang podo larang..
Dm            Am
aku dewe.. kerjone srabutan
 E
olehne cukup di gawe mangan
       Am
sak klutekan..

G             C
ayo sak iki podo dungo
E                 Am
ben bapak oleh kerjo..
G             C
ojok sampek kalian ngersulo
E                  Am
serahno kabeh karo Gusti Allah..

            G
nyuwun ngapuro Gusti..
               Am
kulo nyuwun ngapuro…..
          G
nyuwun ngapuro Gusti..
               Am
kulo nyuwun ngapuro…..

            G
nyuwun ngapuro Gusti..
               Am
kulo nyuwun ngapuro…..
          G
nyuwun ngapuro Gusti..
               Am
kulo nyuwun ngapuro…..

Reff :
        G                Am
 saktemene onok opo karo aku..
      G                  Am
 biasane rono rene aku nemu..
       G          Am
 rejekine.. anak-anakku..
      G                   Am
 opo ono seng salah karo awakku..

         Dm                 E
 jaluk tulung Gusti.. paringono..
                Am
 dalan seng mulio..

Musik : G Am G Am
        G Am G Am..

Am            Em
jamane jaman edan..
Dm             Am
sembarang podo larang..
Dm            Am
aku dewe.. kerjone srabutan
 E
olehne cukup di gawe mangan
       Am
sak klutekan..

G             C
ayo sak iki podo dungo
E                 Am
ben bapak oleh kerjo..
G             C
ojok sampek kalian ngersulo
E                  Am
serahno kabeh karo Gusti Allah..

            G
nyuwun ngapuro Gusti..
               Am
kulo nyuwun ngapuro…..
          G
nyuwun ngapuro Gusti..
               Am
kulo nyuwun ngapuro…..

            G
nyuwun ngapuro Gusti..
               Am
kulo nyuwun ngapuro…..
          G
nyuwun ngapuro Gusti..
               Am
kulo nyuwun ngapuro…..

Reff :
        G                Am
 saktemene onok opo karo aku..
      G                  Am
 biasane rono rene aku nemu..
       G          Am
 rejekine.. anak-anakku..
      G                   Am
 opo ono seng salah karo awakku..

             G
 nyuwun ngapuro Gusti..
 Am
  kulo nyuwun ngapuro Gusti..
             G
 nyuwun ngapuro Gusti..
                Am
 kulo nyuwun ngapuro..

             G
 nyuwun ngapuro Gusti..
                Am
 kulo nyuwun ngapuro..
             G
 nyuwun ngapuro Gusti..
                Am
 kulo nyuwun ngapuro..

             G
 nyuwun ngapuro Gusti..
                Am
 kulo nyuwun ngapuro..
             G
 nyuwun ngapuro Gusti..
                Am
 kulo nyuwun ngapuro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm-Cm-Cm Bb-Bb-Bb 
        Fm-Fm-Fm Cm-Cm-Cm
        Cm..Bb..D# Cm Bb Cm..

Cm            Gm
sak iki aku duwe..
Fm          Cm
duwek cumak sewu..
Fm           Cm
opo biso.. gawe tuku-tuku..
  G                 Cm   Fm G
polahe anakku jaluk susu..

Cm            Gm
jamane jaman edan..
Fm             Cm
sembarang podo larang..
Fm            Cm
aku dewe.. kerjone srabutan
 G
olehne cukup di gawe mangan
       Cm
sak klutekan..

Bb            D#
ayo sak iki podo dungo
G                 Cm
ben bapak oleh kerjo..
Bb            D#
ojok sampek kalian ngersulo
G                  Cm
serahno kabeh karo Gusti Allah..

            Bb
nyuwun ngapuro Gusti..
               Cm
kulo nyuwun ngapuro…..
          Bb
nyuwun ngapuro Gusti..
               Cm
kulo nyuwun ngapuro…..

            Bb
nyuwun ngapuro Gusti..
               Cm
kulo nyuwun ngapuro…..
          Bb
nyuwun ngapuro Gusti..
               Cm
kulo nyuwun ngapuro…..

Reff :
        Bb               Cm
 saktemene onok opo karo aku..
      Bb                 Cm
 biasane rono rene aku nemu..
       Bb         Cm
 rejekine.. anak-anakku..
      Bb                  Cm
 opo ono seng salah karo awakku..

         Fm                 G
 jaluk tulung Gusti.. paringono..
                Cm
 dalan seng mulio..

Musik : Bb Cm Bb Cm
        Bb Cm Bb Cm..

Cm            Gm
jamane jaman edan..
Fm             Cm
sembarang podo larang..
Fm            Cm
aku dewe.. kerjone srabutan
 G
olehne cukup di gawe mangan
       Cm
sak klutekan..

Bb            D#
ayo sak iki podo dungo
G                 Cm
ben bapak oleh kerjo..
Bb            D#
ojok sampek kalian ngersulo
G                  Cm
serahno kabeh karo Gusti Allah..

            Bb
nyuwun ngapuro Gusti..
               Cm
kulo nyuwun ngapuro…..
          Bb
nyuwun ngapuro Gusti..
               Cm
kulo nyuwun ngapuro…..

            Bb
nyuwun ngapuro Gusti..
               Cm
kulo nyuwun ngapuro…..
          Bb
nyuwun ngapuro Gusti..
               Cm
kulo nyuwun ngapuro…..

Reff :
        Bb               Cm
 saktemene onok opo karo aku..
      Bb                 Cm
 biasane rono rene aku nemu..
       Bb         Cm
 rejekine.. anak-anakku..
      Bb                  Cm
 opo ono seng salah karo awakku..

             Bb
 nyuwun ngapuro Gusti..
 Cm
  kulo nyuwun ngapuro Gusti..
             Bb
 nyuwun ngapuro Gusti..
                Cm
 kulo nyuwun ngapuro..

             Bb
 nyuwun ngapuro Gusti..
                Cm
 kulo nyuwun ngapuro..
             Bb
 nyuwun ngapuro Gusti..
                Cm
 kulo nyuwun ngapuro..

             Bb
 nyuwun ngapuro Gusti..
                Cm
 kulo nyuwun ngapuro..
             Bb
 nyuwun ngapuro Gusti..
                Cm
 kulo nyuwun ngapuro..
Facebook
Twitter

Chord Cak Sodiq - Duwek Sewu


Lihat semua :
  • Chord Sodiq
  •