Kunci Gitar Cak Sodiq New Monata - Pengangguran Yo Lumayan

Transpose:
Intro : Am..G Am
        C Dm E Am  

Am
sarapan sambel trasi
          G               Am
lungguh jegrang nyruput kopi..
C                 Dm
pancen ra nduwe bojo 
       E
ora perlu mbok paido..

Am
tengak tenguk neng warung
      G               Am
kaos oblong nganggo sarung..
C               Dm
pancene wong biasa
         E          Am  A
nanging uripku merdeka..

Reff :
                    Dm
 penake dadi pengangguran..
           G
 (pengangguran..)
                  C
 yen ditelateni lumayan..
            F
 (rodok lumayan..)
                      Bm
 senajan dirasani tonggo
                    E
 iseh njagakke wong tuo
               Am    A
 ora tau tak gatekno..

                          Dm
 senajan dianggep wong kentir..
                 G
 (pancen wong kentir..)
                    C
 tonggo teparo do kuwatir..
               F
 (ojo, ojo kuwatir..)
                       Bm
 uripku mung mondar mandir
                   E
 nanging duite kok ngalir
                   Am
 karepmu ora tak pikir..

Musik : Dm..G..C..F..
        Bm..E..Am..

Am
sarapan sambel trasi
          G               Am
lungguh jegrang nyruput kopi..
C                 Dm
pancen ra nduwe bojo 
       E
ora perlu mbok paido..

Am
tengak tenguk neng warung
      G               Am
kaos oblong nganggo sarung..
C               Dm
pancene wong biasa
         E          Am  A
nanging uripku merdeka..

Reff :
                    Dm
 penake dadi pengangguran..
           G
 (pengangguran..)
                  C
 yen ditelateni lumayan..
            F
 (rodok lumayan..)
                      Bm
 senajan dirasani tonggo
                    E
 iseh njagakke wong tuo
               Am    A
 ora tau tak gatekno..

                          Dm
 senajan dianggep wong kentir..
                 G
 (pancen wong kentir..)
                    C
 tonggo teparo do kuwatir..
               F
 (ojo, ojo kuwatir..)
                       Bm
 uripku mung mondar mandir
                   E
 nanging duite kok ngalir
                   Am  A
 karepmu ora tak pikir..

                          Dm
 senajan dianggep wong kentir..
                 G
 (pancen wong kentir..)
                    C
 tonggo teparo do kuwatir..
               F
 (ojo, ojo kuwatir..)
                       Bm
 uripku mung mondar mandir
                   E
 nanging duite kok ngalir
                   Am
 karepmu ora tak pikir..
                       Bm
 uripku mung mondar mandir
                     E
 nanging duite kok ngalir
                   Am
 karepmu ora tak pikir..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm..D# Fm
        G# A#m C Fm 

Fm
sarapan sambel trasi
          D#              Fm
lungguh jegrang nyruput kopi..
G#                A#m
pancen ra nduwe bojo 
       C
ora perlu mbok paido..

Fm
tengak tenguk neng warung
      D#              Fm
kaos oblong nganggo sarung..
G#              A#m
pancene wong biasa
         C          Fm  F
nanging uripku merdeka..

Reff :
                    A#m
 penake dadi pengangguran..
           D#
 (pengangguran..)
                  G#
 yen ditelateni lumayan..
            C#
 (rodok lumayan..)
                      Gm
 senajan dirasani tonggo
                    C
 iseh njagakke wong tuo
               Fm    F
 ora tau tak gatekno..

                          A#m
 senajan dianggep wong kentir..
                 D#
 (pancen wong kentir..)
                    G#
 tonggo teparo do kuwatir..
               C#
 (ojo, ojo kuwatir..)
                       Gm
 uripku mung mondar mandir
                   C
 nanging duite kok ngalir
                   Fm
 karepmu ora tak pikir..

Musik : A#m..D#..G#..C#..
        Gm..C..Fm..

Fm
sarapan sambel trasi
          D#              Fm
lungguh jegrang nyruput kopi..
G#                A#m
pancen ra nduwe bojo 
       C
ora perlu mbok paido..

Fm
tengak tenguk neng warung
      D#              Fm
kaos oblong nganggo sarung..
G#              A#m
pancene wong biasa
         C          Fm  F
nanging uripku merdeka..

Reff :
                    A#m
 penake dadi pengangguran..
           D#
 (pengangguran..)
                  G#
 yen ditelateni lumayan..
            C#
 (rodok lumayan..)
                      Gm
 senajan dirasani tonggo
                    C
 iseh njagakke wong tuo
               Fm    F
 ora tau tak gatekno..

                          A#m
 senajan dianggep wong kentir..
                 D#
 (pancen wong kentir..)
                    G#
 tonggo teparo do kuwatir..
               C#
 (ojo, ojo kuwatir..)
                       Gm
 uripku mung mondar mandir
                   C
 nanging duite kok ngalir
                   Fm  F
 karepmu ora tak pikir..

                          A#m
 senajan dianggep wong kentir..
                 D#
 (pancen wong kentir..)
                    G#
 tonggo teparo do kuwatir..
               C#
 (ojo, ojo kuwatir..)
                       Gm
 uripku mung mondar mandir
                   C
 nanging duite kok ngalir
                   Fm
 karepmu ora tak pikir..
                       Gm
 uripku mung mondar mandir
                     C
 nanging duite kok ngalir
                   Fm
 karepmu ora tak pikir..
Facebook
Twitter

Chord Cak Sodiq New Monata - Pengangguran Yo Lumayan


Lihat semua :
  • Chord Sodiq
  •