Kunci Gitar Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati

Transpose:
Intro : G D C Cm G

  G
cobo goleko lanangan liyo
     D
seng sabar koyo aku iki
      C                 Cm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         G      Cm
tunggale ra ono..

  G
cobo goleko lanangan liyo
     D
seng ganteng keren koyo aku iki
      C                 Cm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         G
tunggale ra ono..

Reff :
    G
 bondoku ora ono enteke..
      F
 donyoku ora ono asate
       C               G
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   G
 sabar iku ra ono batese..
       F
 yen sabarmu kuwi ono batese
    C            G
 ategese.. kowe ora sabar..

Int. G -C G

  G
cobo goleko lanangan liyo
     D
seng sugih koyo aku iki
      C                 Cm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         G
tunggale ra ono..

  G
cobo goleko lanang liyo
     D
seng gede dempal betah loro
      C                 Cm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         G
tunggale ra ono..

Reff :
    G
 bondoku ora ono enteke..
      F
 donyoku ora ono asate
     C                 G
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   G
 sabar iku ra ono batese..
       F
 yen sabarmu kuwi ono batese
    C            G
 ategese.. kowe ora sabar..

Musik : G D C Cm
        G F C G
        G F C G

   G
bondo donyo iku mung titipan
          D
pangkat jabatan iku mung ujian
        C                Cm
ojo nganti lali.. marang Gusti..
              G
seng paring kenikmatan..

   G
pancen duekmu ra ono enteke
         D
donyo bondomu ra ono asate
          C                    Cm
siji seng tak jalok.. eleng kluargane..
      G
eleng anake...

Reff :
    G
 bondoku ora ono enteke..
      F
 donyoku ora ono asate
       C             G
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   G
 sabar iku ra ono batese..
       F
 yen sabarmu kuwi ono batese
    C           G
 ategese.. kowe gak sabaran..

G
 ojo dumeh.. eling lan waspodo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F C Bb Bbm F

  F
cobo goleko lanangan liyo
     C
seng sabar koyo aku iki
      Bb                Bbm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         F       Bbm
tunggale ra ono..

  F
cobo goleko lanangan liyo
     C
seng ganteng keren koyo aku iki
      Bb                Bbm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         F
tunggale ra ono..

Reff :
    F
 bondoku ora ono enteke..
      D#
 donyoku ora ono asate
       Bb              F
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   F
 sabar iku ra ono batese..
       D#
 yen sabarmu kuwi ono batese
    Bb           F
 ategese.. kowe ora sabar..

Int. F -Bb F

  F
cobo goleko lanangan liyo
     C
seng sugih koyo aku iki
      Bb                Bbm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         F
tunggale ra ono..

  F
cobo goleko lanang liyo
     C
seng gede dempal betah loro
      Bb                Bbm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         F
tunggale ra ono..

Reff :
    F
 bondoku ora ono enteke..
      D#
 donyoku ora ono asate
     Bb                F
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   F
 sabar iku ra ono batese..
       D#
 yen sabarmu kuwi ono batese
    Bb           F
 ategese.. kowe ora sabar..

Musik : F C Bb Bbm
        F D# Bb F
        F D# Bb F

   F
bondo donyo iku mung titipan
          C
pangkat jabatan iku mung ujian
        Bb               Bbm
ojo nganti lali.. marang Gusti..
              F
seng paring kenikmatan..

   F
pancen duekmu ra ono enteke
         C
donyo bondomu ra ono asate
          Bb                   Bbm
siji seng tak jalok.. eleng kluargane..
      F
eleng anake...

Reff :
    F
 bondoku ora ono enteke..
      D#
 donyoku ora ono asate
       Bb            F
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   F
 sabar iku ra ono batese..
       D#
 yen sabarmu kuwi ono batese
    Bb          F
 ategese.. kowe gak sabaran..

F
 ojo dumeh.. eling lan waspodo..
Facebook
Twitter

Chord Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati


Lihat semua :
  • Chord Sindy Purbawati
  • Chord Sodiq
  •