Kunci Gitar Sodiq New Monata - Tangise Wong Cilik

Transpose:
Intro : Em..C
        Em..C..Em..C..Em..

     Em
koyo ngene rasane
         Am
yen dadi wong ora nduwe
       Am               Em
rono rene.. mung di sepelekke..

       Em
di rewangi rino wengi
           Am
montang manting tibo tangi
       Am                  Em
bot abote.. mong golek rejeki..

  D
nanging sak iki wes bedo
      Em
ora koyo jaman semono
        D
golek pangan tambah rekoso
C                (Em)  
rekoso.. tan soyo rekoso..

Int. Em..Em..D..Em..
     D C Em..

Reff :
   Am
 rungokno iki tangise..wong cilik..
         Em
 angel golek pangan neng moso paceklik..
 Am
 rungokno tangise wong lagi bingung..
       Em
 ugo rungokno nasibe wong seng lontang lantung..

   Am
 rungokno nasibe wong seng lagi nelongso..
         Em
 golek pangan rono rene ke lunto lunto..
 Am
 rungokno tangise wong ke loro loro..
          Em
 pingin mangan wae kok tambah rekoso..

Musik : Em..Am..Am..Em..
        D..Em..D C Em..

 D
nanging sak iki wes bedo
      Em
ora koyo jaman semono
        D
golek pangan tambah rekoso
C                 Em
rekoso.. tan soyo rekoso..

Reff :
   Am
 rungokno iki tangise..wong cilik..
         Em
 angel golek pangan neng moso paceklik..
 Am
 rungokno tangise wong lagi bingung..
       Em
 ugo rungokno tangise wong seng lontang lantung..

   Am
 rungokno tangise wong seng lagi nelongso..
         Em
 golek pangan rono rene ke lunto lunto..
 Am
 rungokno tangise wong ke loro loro..
          Em
 pingin mangan wae kok tambah nelongso..

Outro : D..Em..D C Em..

Chord Sodiq New Monata - Tangise Wong Cilik


Lihat semua :
  • Chord Sodiq
  •