Kunci Gitar Pagoda Band - Mlaku Dewe Dewe

Transpose:
Intro : -C
        F Fm Em -E Am -A
        Dm..Fm G..

 C              Em
ora perlu.. ditutupi..
E                  Am
 Gusti wis paringi ngerti..
   Fm             C  Am
ngomongo.. opo anane..
        Dm                    G
salahku opo kok nganti koyongene..

    C             Em
yen pancen kudu pisahan..
E              Am
 mergo uwis ra sejalan..
  Fm             C  Am
jodo wis ono garise..
      Dm         G       C
aku kowe kudu mlaku dewe dewe..

G               C    G/B     Am
aku trimo masio loro ning ndodo
    Dm         G
aku lilo.. aku lilo..

Reff :
                 C            Em
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 E       Am    A
 cerito uripku..
                   Dm
 tresno pancen ora mesti..
         G                C    G
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..

         C           Em
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 E         Am    A
 yen ngene dalane..
                    Dm
 cukup aku sing ngrasakke..
        G               C    G
 tatu larane.. kelangan kowe..

Musik : C..Em..E..Am..
        Fm..C Am Dm..G..

    C             Em
yen pancen kudu pisahan..
E              Am
 mergo uwis ra sejalan..
  Fm             C  Am
jodo wis ono garise..
      Dm         G       C
aku kowe kudu mlaku dewe dewe..

G               C    G/B     Am
aku trimo masio loro ning ndodo
    Dm         G
aku lilo.. aku lilo..

Reff :
                 C            Em
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 E      Am    A
 cerito uripku..
                   Dm
 tresno pancen ora mesti..
         G                C    G
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..

         C           Em
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 E         Am    A
 yen ngene dalane..
                    Dm
 cukup aku sing ngrasakke..
        G                 C  G
 tatu larane.. kelangan kowe..

                 C            Em
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 E      Am    A
 cerito uripku..
                   Dm
 tresno pancen ora mesti..
         G                C    G
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..

         C           Em
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 E         Am    A
 yen ngene dalane..
                    Dm
 cukup aku sing ngrasakke..
        G               C    G
 tatu larane.. kelangan kowe..
          C
 kelangan kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : -G
        C Cm Bm -B Em -E
        Am..Cm D..

 G              Bm
ora perlu.. ditutupi..
B                  Em
 Gusti wis paringi ngerti..
   Cm             G  Em
ngomongo.. opo anane..
        Am                    D
salahku opo kok nganti koyongene..

    G             Bm
yen pancen kudu pisahan..
B              Em
 mergo uwis ra sejalan..
  Cm             G  Em
jodo wis ono garise..
      Am         D       G
aku kowe kudu mlaku dewe dewe..

D               G    D/F#    Em
aku trimo masio loro ning ndodo
    Am         D
aku lilo.. aku lilo..

Reff :
                 G            Bm
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 B       Em    E
 cerito uripku..
                   Am
 tresno pancen ora mesti..
         D                G    D
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..

         G           Bm
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 B         Em    E
 yen ngene dalane..
                    Am
 cukup aku sing ngrasakke..
        D               G    D
 tatu larane.. kelangan kowe..

Musik : G..Bm..B..Em..
        Cm..G Em Am..D..

    G             Bm
yen pancen kudu pisahan..
B              Em
 mergo uwis ra sejalan..
  Cm             G  Em
jodo wis ono garise..
      Am         D       G
aku kowe kudu mlaku dewe dewe..

D               G    D/F#    Em
aku trimo masio loro ning ndodo
    Am         D
aku lilo.. aku lilo..

Reff :
                 G            Bm
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 B      Em    E
 cerito uripku..
                   Am
 tresno pancen ora mesti..
         D                G    D
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..

         G           Bm
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 B         Em    E
 yen ngene dalane..
                    Am
 cukup aku sing ngrasakke..
        D                 G   D
 tatu larane.. kelangan kowe..

                 G            Bm
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 B      Em    E
 cerito uripku..
                   Am
 tresno pancen ora mesti..
         D                G    D
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..

         G           Bm
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 B         Em    E
 yen ngene dalane..
                    Am
 cukup aku sing ngrasakke..
        D               G    D
 tatu larane.. kelangan kowe..
          G
 kelangan kowe..

Chord Pagoda Band - Mlaku Dewe Dewe

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Pagoda Band
  •