Kunci Gitar Iwan Kurniawan ft. Noni Ariyani - Mblenjani Katresnan

Transpose:
Intro : C F G C G C

         F
cobo ceritakno..
G                 C  -G/B
 ning ngopo koe lungo..
Am         Dm
 aku iseh ora nyongko..
      G                    C
opo koe lungo kui mergo bondho ..

               F
sumilire angin dalu iki..
G                C         -G/B
 aku lungo mergo kahanan iki..
Am                 Dm
 mugo Gusti enggal maringi..
       G                      C
jodo siji ingkang sehidup semati..

Reff :
                 F               G
 rabakal tak baleni.. katresnan iki..
-F            Em             Am 
 timbang mung mbebani.. ati iki..
       Dm                  G
 koe nate janji.. nanging opo bukti..
                  C
 koe malah mblenjani..
  
                    F                 G
 dudu maksudku mblenjani.. katresnan iki..
-F      Em                  Am 
 mugo koe ngerti.. kahanan iki..
       Dm              G
 koe kudu nrimo.. aku iki lungo..
                C
 pingin urip mulyo..

Musik : F G -F Em Am
        Dm G C..

               F
sumilire angin dalu iki..
G                C
 aku lungo mergo kahanan iki..
Am                 Dm
 mugo Gusti enggal maringi..
       G                      C
jodo siji ingkang sehidup semati..

Reff :
                 F               G
 rabakal tak baleni.. katresnan iki..
   -F         Em             Am 
 timbang mung mbebani.. ati iki..
       Dm                  G
 koe nate janji.. nanging opo bukti..
                  C
 koe malah mblenjani..
  
                    F                 G
 dudu maksudku mblenjani.. katresnan iki..
  -F    Em                  Am 
 mugo koe ngerti.. kahanan iki..
       Dm              G
 koe kudu nrimo.. aku iki lungo..
                C
 pingin urip mulyo..

        F    G     Em           Am
 tak ikhlas..no.. aku pingin mulyo..
        Dm      G           C
 yen sliramu gandeng prio liyo..
       F     G        Em 
 aku kesel.. urip rekoso..
 Am       Dm       G       C
 cepet elingo.. karma kui ono.. 

Chord Iwan Kurniawan ft. Noni Ariyani - Mblenjani Katresnan


Lihat semua :
  • Chord Iwan Kurniawan
  • Chord Noni Ariyani
  •