Kunci Gitar Makjenggirat - Mending Karo Aku

Transpose:
      G     C
wis suwe.. aku..
D          G
ngenteni kowe..
D/F#   Em         C
tak pendem jero roso iki
     D            G
tak arep kowe ngerti..

         G    C
lah wong pacaran..
        D        G
kok ben dino kelaran..
D/F#    Em    C
mending karo aku..
         D        (G)
tak gawe seneng atimu..

Intro : G C G C

G                    D
 timbangane kowe disio-sio..
    Em                     C
kelaran.. mergo wis ra nyaman..
   D          G
ra sah diterusno..

                     D
tresno kuwi ra iso dipeksakno..
             Em
lambe iso ngucap..
              C
tapi ati sing ngrasakno..
  D           G    D-D-Em-D
kowe berhak bahagio..

Reff :
       G     C
 wis suwe.. aku..
 D          G
 ngenteni kowe..
        Em         C
 tak pendem jero roso iki..
      D            G
 tak arep kowe ngerti..

          G    C
 lah wong pacaran..
         D        G
 kok ben dino kelaran..
         Em    C
 mending karo aku..
          D         G
 tak gawe seneng atimu..

Musik : G C D G
        Em C D G
        G C D G
        Em C D..

G                    D
 timbangane kowe disio-sio..
    Em                     C
kelaran.. mergo wis ra nyaman..
   D          G
ra sah diterusno..

                     D
tresno kuwi ra iso dipeksakno..
             Em
lambe iso ngucap..
              C
tapi ati sing ngrasakno..
  D           G
kowe berhak bahagio..

  Em         Bm
tulung.. sadaro..
  C                  D
kowe.. mung digawe loro..

Reff :
       G     C
 wis suwe.. aku..
 D          G
 ngenteni kowe..
        Em         C
 tak pendem jero roso iki..
      D            G
 tak arep kowe ngerti..

          G    C
 lah wong pacaran..
         D        G
 kok ben dino kelaran..
         Em    C
 mending karo aku..
          D         G
 tak gawe seneng atimu..

        G     C
 (wis suwe.. aku..)
  D          G
 (ngenteni kowe..)
         Em         C
 (tak pendem jero roso iki..)
       D            G
 (tak arep kowe ngerti..)

          G     C
 lah wong pacaran..
         D        G
 kok ben dino kelaran..
         Em    C
 mending karo aku..
          D         G
 tak gawe seneng atimu..
         G     C
 mending karo aku..
          D          G
 tak gawe seneng uripmu..
Facebook
Twitter

Chord Makjenggirat - Mending Karo Aku


Lihat semua :
  • Chord Makjenggirat
  •