Kunci Gitar Alex Putra Perdana - Nggerus Batin

Transpose:
Chord Naik 1 fret

Intro : C F G C 
        C-C-G-G
        A Dm G..

C
kurang piye
    Am
aku karo sliramu
    G                 C
kok tegane gawe loro atiku..

C
tibo nangi
       Am
supoyo kowe ngerti
  G
tapi malah kowe
              C   C -G
nyanding wong liyo..

  Am              Em
remuk.. remuk ati iki..
  Am                  Em
nangis.. nangis batin iki..
      F                  G
cukup semene tak perjuangke..

Reff :
          C
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
         F
 batinku iki..
          G
 nganti seprene
                 C
 kowe mblenjanji janji
    Am              Dm
 sampek.. tugel sembarange..
       F         G
 tresnoku.. ora biso
               C
 nyanding ning atimu..

Musik : F G   

C
kurang piye
    Am
aku karo sliramu
    G                 C
kok tegane gawe loro atiku..

C
aku pasrah
        Am
yen iki wes kahanane
    G
yen pancen ra jodo
         C
aku sing ngalah..

  Am              Em
remuk.. remuk ati iki..
  Am                  Em
nangis.. nangis batin iki..
      F                  G
cukup semene tak perjuangke..

Reff :
          C
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
         F
 batinku iki..
          G
 nganti seprene
                 C
 kowe mblenjanji janji..
    Am              Dm
 sampek.. tugel sembarange..
       F         G
 tresnoku.. ora biso
               C
 nyanding ning atimu..

          C
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
         F
 batinku iki..
          G
 nganti seprene
                 C
 kowe mblenjanji janji..
    Am              Dm
 sampek.. tugel sembarange..
       F         G
 tresnoku.. ora biso
               C
 nyanding ning atimu..
    Am               Dm
 sampek.. tugel sembarange..
       F        G
 tresnoku.. ora biso
               C
 nyanding ning atimu..

===ORIGINAL CHORD))

Alex Putra Perdana - Nggerus Batin

Intro : B E F# B 
        B-B-F#-F#
        G# C#m F#..

B
kurang piye
    G#m
aku karo sliramu
    F#                B
kok tegane gawe loro atiku..

B
tibo nangi
       G#m
supoyo kowe ngerti
  F#
tapi malah kowe
              B   B -F#
nyanding wong liyo..

  G#m             D#m
remuk.. remuk ati iki..
  G#m                 D#m
nangis.. nangis batin iki..
      E                  F#
cukup semene tak perjuangke..

Reff :
          B
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
         E
 batinku iki..
          F#
 nganti seprene
                 B
 kowe mblenjanji janji
    G#m             C#m
 sampek.. tugel sembarange..
       E         F#
 tresnoku.. ora biso
               B
 nyanding ning atimu..

Musik : E F#..

B
kurang piye
    G#m
aku karo sliramu
    F#                B
kok tegane gawe loro atiku..

B
aku pasrah
        G#m
yen iki wes kahanane
    F#
yen pancen ra jodo
         B
aku sing ngalah..

  G#m             D#m
remuk.. remuk ati iki..
  G#m                 D#m
nangis.. nangis batin iki..
      E                  F#
cukup semene tak perjuangke..

Reff :
          B
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
         E
 batinku iki..
          F#
 nganti seprene
                 B
 kowe mblenjanji janji..
    G#m             C#m
 sampek.. tugel sembarange..
       E         F#
 tresnoku.. ora biso
               B
 nyanding ning atimu..

          B
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
         E
 batinku iki..
          F#
 nganti seprene
                 B
 kowe mblenjanji janji..
    G#m             C#m
 sampek.. tugel sembarange..
       E         F#
 tresnoku.. ora biso
               B
 nyanding ning atimu..
    G#m              C#m
 sampek.. tugel sembarange..
       E        F#
 tresnoku.. ora biso
               B
 nyanding ning atimu..

Chord Alex Putra Perdana - Nggerus Batin


Lihat semua :
  • Chord Alex Putra Perdana
  • Chord Lagu Jawa
  •