Kunci Gitar Abah Lala - Tatas

Transpose:
Intro : C G Am..
        F G C..

C          G            Am
tak eling-eling mbiyen tau ngomong opo..
     E         G             C
arep ngancani aku nganti pungkase uripku..
  Dm         E        Am
nanging saikine lungo ninggal janjimu..
   E                        G
ibarat banyu udan wes tekan segoro..

  C       G           Am
cobo dadi aku kuat po atimu?..
   F          G       C
mesti kowe sambat ora kuat..
 Dm    E         Am     G
aku.. uwis ora pengin loro..
      F           -D         G
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

Reff :
          C      G
 layangan sing tatas..
           Am           Em
 tondo tresnone wes pungkas..
          F              C
 mabur dhuwur ngalang-ngalang..
          Dm        G
 yen nibo dadi kelangan..

           C         G
 kowe sing tak eman-eman..
           Am       Em
 ninggalke roso kelaran..
      F          C
 opo iki wes garise..
        Dm       G
 aku ikhlas, aku pasrah
        C
 wes terserah..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

  C       G           Am
cobo dadi aku kuat po atimu?..
F             G       C
mesti kowe sambat ora kuat..
 Dm    E         Am     G
aku.. uwis ora pengin loro..
      F           -D          G
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

Reff :
          C      G
 layangan sing tatas..
           Am           Em
 tondo tresnone wes pungkas..
          F              C
 mabur dhuwur ngalang-ngalang..
          Dm        G
 yen nibo dadi kelangan..

           C         G
 kowe sing tak eman-eman..
           Am       Em
 ninggalke roso kelaran..
      F          C
 opo iki wes garise..
        Dm       G
 aku ikhlas, aku pasrah
        C
 wes terserah..

          C      G
 layangan sing tatas..
           Am           Em
 tondo tresnone wes pungkas..
          F              C
 mabur dhuwur ngalang-ngalang..
          Dm        G
 yen nibo dadi kelangan..

           C         G
 kowe sing tak eman-eman..
           Am       Em
 ninggalke roso kelaran..
      F          C
 opo iki wes garise..
        Dm       G
 aku ikhlas, aku pasrah
        C
 wes terserah..

Outro : C

Catatan :
Kita buat sedikit beda 
dengan versi Happy Asmara - Wes Tatas
Change record : G/B = G

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# C#/F D#m..
        B C# F#..

F#         C#/F          D#m
tak eling-eling mbiyen tau ngomong opo..
     A#        C#            F#
arep ngancani aku nganti pungkase uripku..
  G#m        A#       D#m
nanging saikine lungo ninggal janjimu..
   A#                       C#
ibarat banyu udan wes tekan segoro..

  F#      C#/F        D#m
cobo dadi aku kuat po atimu?..
   B          C#      F#
mesti kowe sambat ora kuat..
 G#m   A#        D#m    C#
aku.. uwis ora pengin loro..
      B           -G#/C       C#
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

Reff :
          F#     C#
 layangan sing tatas..
           D#m          A#m
 tondo tresnone wes pungkas..
          B              F#
 mabur dhuwur ngalang-ngalang..
          G#m       C#
 yen nibo dadi kelangan..

           F#        C#
 kowe sing tak eman-eman..
           D#m      A#m
 ninggalke roso kelaran..
      B          F#
 opo iki wes garise..
        G#m      C#
 aku ikhlas, aku pasrah
        F#
 wes terserah..

Musik : F# C# D#m A#m
        B F# G#m C#
        F# C# D#m A#m
        B F# G#m C# F#..

  F#      C#/F        D#m
cobo dadi aku kuat po atimu?..
B             C#      F#
mesti kowe sambat ora kuat..
 G#m   A#        D#m    C#
aku.. uwis ora pengin loro..
      B           -G#/C       C#
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

Reff :
          F#     C#
 layangan sing tatas..
           D#m          A#m
 tondo tresnone wes pungkas..
          B              F#
 mabur dhuwur ngalang-ngalang..
          G#m       C#
 yen nibo dadi kelangan..

           F#        C#
 kowe sing tak eman-eman..
           D#m      A#m
 ninggalke roso kelaran..
      B          F#
 opo iki wes garise..
        G#m      C#
 aku ikhlas, aku pasrah
        F#
 wes terserah..

          F#     C#
 layangan sing tatas..
           D#m          A#m
 tondo tresnone wes pungkas..
          B              F#
 mabur dhuwur ngalang-ngalang..
          G#m       C#
 yen nibo dadi kelangan..

           F#        C#
 kowe sing tak eman-eman..
           D#m      A#m
 ninggalke roso kelaran..
      B          F#
 opo iki wes garise..
        G#m      C#
 aku ikhlas, aku pasrah
        F#
 wes terserah..

Outro : F#
Facebook
Twitter

Chord Abah Lala - Tatas


Lihat semua :
  • Chord Abah Lala
  •