Kunci Gitar Abah Lala - Mendung Kesapu Angin

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C G Am..
        F Em D..G..

     C        G         Am
langite.. mendung wis tibo udane..
-G   F     C           Dm     G
 kahanan peteng mung kari padange..
  F            G
bapak sing nyekseni.. 
   C   G/B      Am
simbok yo ngancani..
       F
wiwit isuk.. (wiwit isuk..)
         G
nganti wayah wengi..

     C       G          Am
mendunge.. ilang wis ganti mangsane..
-G  F   C          Dm    G
 saiki uwis.. bedo kahanane..
  F       G        C   G/B  Am
keno gawe cerito.. naliko semono..
             F
mung wong ndeso.. (mung wong ndeso..)
      G                     C
iso koyo ngene.. wis tak trimo..

Reff :
            F           G
 montang manting.. tibo tangi..
       C             G         Am
 kerjo esok nganti wengi tak lakoni..
           F                G
 senajah sayah.. tak gawe bungah..
        C     C7
 mugo barokah..

         F            G
 mobat-mabit.. tak tlateni..
         C            G        Am
 nyambut gawe ngupoyo dadi rejeki..
          F              G
 akehi syukur.. uripe makmur..
          C
 tambah sedulur..

Musik : F G C..
        Am G F.. 
        Dm-Em-F-D/F# G..

     C       G          Am
mendunge.. ilang wis ganti mangsane..
-G  F   C          Dm    G
 saiki uwis.. bedo kahanane..
  F       G        C   G/B  Am
keno gawe cerito.. naliko semono..
             F
mung wong ndeso.. (mung wong ndeso..)
      G                     C
iso koyo ngene.. wis tak trimo..

Reff :
            F           G
 montang manting.. tibo tangi..
       C             G         Am
 kerjo esok nganti wengi tak lakoni..
           F                G
 senajah sayah.. tak gawe bungah..
        C     C7
 mugo barokah..

         F            G
 mobat-mabit.. tak tlateni..
         C            G        Am
 nyambut gawe ngupoyo dadi rejeki..
          F              G
 akehi syukur.. uripe makmur..
          C
 tambah sedulur..
          F              G
 akehi syukur.. uripe makmur..
          C
 tambah sedulur..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F C Dm..
        Bb Am G..C..

     F        C         Dm
langite.. mendung wis tibo udane..
-C   Bb    F           Gm     C
 kahanan peteng mung kari padange..
  Bb           C
bapak sing nyekseni.. 
   F   C/E      Dm
simbok yo ngancani..
       Bb
wiwit isuk.. (wiwit isuk..)
         C
nganti wayah wengi..

     F       C          Dm
mendunge.. ilang wis ganti mangsane..
-C  Bb  F          Gm    C
 saiki uwis.. bedo kahanane..
  Bb      C        F   C/E  Dm
keno gawe cerito.. naliko semono..
             Bb
mung wong ndeso.. (mung wong ndeso..)
      C                     F
iso koyo ngene.. wis tak trimo..

Reff :
            Bb          C
 montang manting.. tibo tangi..
       F             C         Dm
 kerjo esok nganti wengi tak lakoni..
           Bb               C
 senajah sayah.. tak gawe bungah..
        F     F7
 mugo barokah..

         Bb           C
 mobat-mabit.. tak tlateni..
         F            C        Dm
 nyambut gawe ngupoyo dadi rejeki..
          Bb             C
 akehi syukur.. uripe makmur..
          F
 tambah sedulur..

Musik : Bb C F..
        Dm C Bb..
        Gm-Am-Bb-G/B C..

     F       C          Dm
mendunge.. ilang wis ganti mangsane..
-C  Bb  F          Gm    C
 saiki uwis.. bedo kahanane..
  Bb      C        F   C/E  Dm
keno gawe cerito.. naliko semono..
             Bb
mung wong ndeso.. (mung wong ndeso..)
      C                     F
iso koyo ngene.. wis tak trimo..

Reff :
            Bb          C
 montang manting.. tibo tangi..
       F             C         Dm
 kerjo esok nganti wengi tak lakoni..
           Bb               C
 senajah sayah.. tak gawe bungah..
        F     F7
 mugo barokah..

         Bb           C
 mobat-mabit.. tak tlateni..
         F            C        Dm
 nyambut gawe ngupoyo dadi rejeki..
          Bb             C
 akehi syukur.. uripe makmur..
          F
 tambah sedulur..
          Bb             C
 akehi syukur.. uripe makmur..
          F
 tambah sedulur..
Facebook
Twitter

Chord Abah Lala - Mendung Kesapu Angin


Lihat semua :
  • Chord Abah Lala
  •