Kunci Gitar Abah Lala - Ora Pengen

Transpose:
Intro : C F G C -Bm Am -G F..

 C       Em
angel.. angel..
   Am         A
lehku mikir kowe
         Dm     A
wis watakmu.. kaku..
   F      G
ra iso dieyel..

  C       Em
sabar.. sabar..
 Am        A
ati kudu sabar
         Dm         A
momong kowe.. sing isih..
      G                   Csus4 C
mikir masa lalumu karo dekne..

      Em            Am
pengenku mung ngarahne
       Dm                     G
mergo aku iki wis sayang ro kowe..

Reff :
          C              F
 aku ra pengen wong sing tak sayang
       G         C
 mlaku kleru dalane..
-Bm    Am            Dm        G
 tak jogo.. yen tibo ben ora loro..

           C           F
 pengeku kowe tak jogo saben dino
 G            C
 ben kowe ngerti..
-Bm  Am     Dm         G
 tuluse.. roso sayang iki..

     Em           Am
 senadyan.. aku sadar..
      Em       F
 dudu sopo sopomu..
-Em       Dm
 nanging ati iki
         Dm         G  E
 sungguh sayang padamu..

Musik : A..Dm..A..Dm..
        Em Am Dm-Em-F-F#m G..
        C..Am..Dm..G..

  C       Em
sabar.. sabar..
 Am      A
ati kudu sabar
         Dm
momong kowe.. sing isih..
      G                   C
mikir masa lalumu karo dekne..

      Em            Am
pengenku mung ngarahne
       Dm                     G
mergo aku iki wis sayang ro kowe..

Reff :
          C              F
 aku ra pengen wong sing tak sayang
       G         C
 mlaku kleru dalane..
       Am            Dm        G
 tak jogo.. yen tibo ben ora loro..

           C           F
 pengeku kowe tak jogo saben dino
 G            C
 ben kowe ngerti..
     Am     Dm         G
 tuluse.. roso sayang iki..

     Em           Am
 senadyan.. aku sadar..
      Em       Am
 dudu sopo sopomu..
          Dm
 nanging ati iki
         Dm         G
 sungguh sayang padamu..

          C              F
 aku ra pengen wong sing tak sayang
       G         C
 mlaku kleru dalane..
-Bm    Am            Dm        G
 tak jogo.. yen tibo ben ora loro..

           C           F
 pengeku kowe tak jogo saben dino
 G            C
 ben kowe ngerti..
     Am     G          C
 tuluse.. roso sayang iki..
     Am     G          C
 tuluse.. roso tresno iki..

Outro :
    Em           F
senadyan.. aku sadar..
     Em       Am
dudu sopo sopomu..
         Dm
nanging aku iki
        G          C Csus4-C Csus4-C
sungguh sayang padamu..
Facebook
Twitter

Chord Abah Lala - Ora Pengen


Lihat semua :
  • Chord Abah Lala
  •