Kunci Gitar Abah Lala - Konco Koncoku

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C F Em Am
        F..G..

C             G
wes.. sak wetoro.. 
  Am         Em
suwe.. ora ketemu..
F       Em             G    
sa..iki kowe podo neng ngendi..
C        G       Am       Em
piye.. kabarmu.. konco-koncoku..
F        Em         D       
wes suwe tenan.. awake dewe..
        G
ora ketemu..

F       C           G
opo.. kowe.. iseh kelingan ro aku..
F        C          G
neng.. kene.. aku kangen..

Reff :
     C           G
 rasane.. pengen mbaleni
   Am           Em
 jaman.. jamane semono
     F                     G
 iso kumpul gojekan sabendino..

     C        G
 rasane.. ra iso lali
     Am            Em
 kelingan.. nganti saiki
     F             G        C
 kenangan.. sing podo dilakoni..

    F
 saiki wes do tuo
          Em          Am
 wes abot mikir keluargo..
              Dm
 nanging sing kekancan
  F         G
 ojo.. dilalekno..

      F
 podo-podo ndongakke..
           Em         Am
 ben kabeh tentrem uripe..
        Dm
 mugo tetep langgeng
     G        C
 nganti.. selawase..

Musik : F       Em
         (aku kangen..)
        Dm         C         
         (kenangan sing nate dilakoni)
        F         Em  Am
         (aku kangen..)
        Bb           G
       (ho.. o.. a.. aaa..)

C         G        
aku.. wes kangen.. 
Am         Em
kumpul bebarengan..
F           Em        D
nanging.. saiki.. dipisahke..
           G
marang kahanan..

F       C           G
opo.. kowe.. iseh kelingan ro aku..
F        C          G
neng.. kene.. aku kangen...

Reff :
     C           G
 rasane.. pengen mbaleni
   Am           Em
 jaman.. jamane semono
     F                     G
 iso kumpul gojekan sabendino..

     C        G
 rasane.. ra iso lali
     Am            Em
 kelingan.. nganti saiki
     F             G        C
 kenangan.. sing podo dilakoni..

     C           G
 rasane.. pengen mbaleni
   Am           Em
 jaman.. jamane semono
     F                     G
 iso kumpul gojekan sabendino..

     C        G
 rasane.. ra iso lali
     Am            Em
 kelingan.. nganti saiki
     F             G        C
 kenangan.. sing podo dilakoni..

    F
 saiki wes do tuo
          Em          Am
 wes abot mikir keluargo..
              Dm
 nanging sing kekancan
  F        G
 ojo.. dilalekno..

      F
 podo-podo ndongakke..
           Em         Am
 ben kabeh tentrem uripe..
        Dm
 mugo tetep langgeng
     G        C
 nganti.. selawase..
        Dm
 mugo tetep langgeng
     G        C
 nganti.. selawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G F#m Bm
        G..A..

D             A
wes.. sak wetoro.. 
  Bm         F#m
suwe.. ora ketemu..
G       F#m            A    
sa..iki kowe podo neng ngendi..
D        A       Bm       F#m
piye.. kabarmu.. konco-koncoku..
G        F#m        E       
wes suwe tenan.. awake dewe..
        A
ora ketemu..

G       D           A
opo.. kowe.. iseh kelingan ro aku..
G        D          A
neng.. kene.. aku kangen..

Reff :
     D           A
 rasane.. pengen mbaleni
   Bm           F#m
 jaman.. jamane semono
     G                     A
 iso kumpul gojekan sabendino..

     D        A
 rasane.. ra iso lali
     Bm            F#m
 kelingan.. nganti saiki
     G             A        D
 kenangan.. sing podo dilakoni..

    G
 saiki wes do tuo
          F#m         Bm
 wes abot mikir keluargo..
              Em
 nanging sing kekancan
  G         A
 ojo.. dilalekno..

      G
 podo-podo ndongakke..
           F#m        Bm
 ben kabeh tentrem uripe..
        Em
 mugo tetep langgeng
     A        D
 nganti.. selawase..

Musik : G       F#m
         (aku kangen..)
        Em         D         
         (kenangan sing nate dilakoni)
        G         F#m Bm
         (aku kangen..)
        C            A
       (ho.. o.. a.. aaa..)

D         A        
aku.. wes kangen.. 
Bm         F#m
kumpul bebarengan..
G           F#m       E
nanging.. saiki.. dipisahke..
           A
marang kahanan..

G       D           A
opo.. kowe.. iseh kelingan ro aku..
G        D          A
neng.. kene.. aku kangen...

Reff :
     D           A
 rasane.. pengen mbaleni
   Bm           F#m
 jaman.. jamane semono
     G                     A
 iso kumpul gojekan sabendino..

     D        A
 rasane.. ra iso lali
     Bm            F#m
 kelingan.. nganti saiki
     G             A        D
 kenangan.. sing podo dilakoni..

     D           A
 rasane.. pengen mbaleni
   Bm           F#m
 jaman.. jamane semono
     G                     A
 iso kumpul gojekan sabendino..

     D        A
 rasane.. ra iso lali
     Bm            F#m
 kelingan.. nganti saiki
     G             A        D
 kenangan.. sing podo dilakoni..

    G
 saiki wes do tuo
          F#m         Bm
 wes abot mikir keluargo..
              Em
 nanging sing kekancan
  G        A
 ojo.. dilalekno..

      G
 podo-podo ndongakke..
           F#m        Bm
 ben kabeh tentrem uripe..
        Em
 mugo tetep langgeng
     A        D
 nganti.. selawase..
        Em
 mugo tetep langgeng
     A        D
 nganti.. selawase..
Facebook
Twitter

Chord Abah Lala - Konco Koncoku


Lihat semua :
  • Chord Abah Lala
  •