Kunci Gitar Abah Lala - Ngapuranen Aku

Transpose:
Intro : C Em F Fm G

     C
lali tansah kelingan 
         Em
yen lagi kasmaran
        F        Fm
ngempet roso tresno 
          C
jroning dodo..
      Dm
mergo kahanan 
          C-G/B Am
kang dadi a-la-ngan..
          F
ngendem roso tresno
               G
mung kanggo sliramu..

Int. F G

      C
tak jaluk mung ngapuro
       Em
ngapuranen aku..
    F               Fm          C
aku ngerti yen kowe karo wong liyo..
    Dm               C -G/B Am    
semono aku wes nduwe klu-ar-go..
          F                     G   
nanging roso iki yo mung kanggo kowe..

Reff :
      C               F
 ning ngarepku sumpah janji karo aku
    G            C
 trimo jujur senadyan kowe loro ati..
    Am                   Dm
 yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
        F         G              C
 gede roso sayang mung kanggo sliramu..

  C                    F
 angin wengi kang dadi saksi
   G                 C
 melu krungu anggone ngucap janji
      Am                    Dm
 mung dadi kenangan sing ra gampang ilang
        F           G            C
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..

Musik : C G/B Am..
        F Fm C..
        Dm G Em Am
        F G C..

      C
tak jaluk mung ngapuro
       Em
ngapuranen aku..
    F               Fm          C
aku ngerti yen kowe karo wong liyo..
    Dm               C -G/B Am    
semono aku wes nduwe klu-ar-go..
          F                     G   
nanging roso iki yo mung kanggo kowe..

Reff :
      C               F
 ning ngarepku sumpah janji karo aku
    G                 C
 trimo jujur senadyan kowe loro ati..
    Am                   Dm
 yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
        F         G             C
 gede roso sayang mung kanggo sliramu..

  C                    F
 angin wengi kang dadi saksi
   G                 C
 melu krungu anggone ngucap janji
      Am                    Dm
 mung dadi kenangan sing ra gampang ilang
        F           G            C
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..
        F           G            C
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..

Catatan :
Lagu ini dikenal sebelumnya dengan judul 
Abah Lala "Asmara Di Tengah Bencana"

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A C#m D Dm E

     A
lali tansah kelingan 
         C#m
yen lagi kasmaran
        D        Dm
ngempet roso tresno 
          A
jroning dodo..
      Bm
mergo kahanan 
          A-E/G# F#m
kang dadi a-la-ngan..
          D
ngendem roso tresno
               E
mung kanggo sliramu..

Int. D E

      A
tak jaluk mung ngapuro
       C#m
ngapuranen aku..
    D               Dm          A
aku ngerti yen kowe karo wong liyo..
    Bm               A -E/G# F#m   
semono aku wes nduwe klu-ar-go..
          D                     E   
nanging roso iki yo mung kanggo kowe..

Reff :
      A               D
 ning ngarepku sumpah janji karo aku
    E            A
 trimo jujur senadyan kowe loro ati..
    F#m                  Bm
 yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
        D         E              A
 gede roso sayang mung kanggo sliramu..

  A                    D
 angin wengi kang dadi saksi
   E                 A
 melu krungu anggone ngucap janji
      F#m                   Bm
 mung dadi kenangan sing ra gampang ilang
        D           E            A
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..

Musik : A E/G# F#m..
        D Dm A..
        Bm E C#m F#m
        D E A..

      A
tak jaluk mung ngapuro
       C#m
ngapuranen aku..
    D               Dm          A
aku ngerti yen kowe karo wong liyo..
    Bm               A -E/G# F#m   
semono aku wes nduwe klu-ar-go..
          D                     E   
nanging roso iki yo mung kanggo kowe..

Reff :
      A               D
 ning ngarepku sumpah janji karo aku
    E                 A
 trimo jujur senadyan kowe loro ati..
    F#m                  Bm
 yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
        D         E             A
 gede roso sayang mung kanggo sliramu..

  A                    D
 angin wengi kang dadi saksi
   E                 A
 melu krungu anggone ngucap janji
      F#m                   Bm
 mung dadi kenangan sing ra gampang ilang
        D           E            A
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..
        D           E            A
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..
Facebook
Twitter

Chord Abah Lala - Ngapuranen Aku


Lihat semua :
  • Chord Abah Lala
  •