Kunci Gitar Abah Lala - Riting Kanan Belok Kiri

Transpose:
Intro : Dm F C..
        C-G/B-Am Em G..

          -Am     Dm
tenane aku ra ngerti..
          F                     C
arahe hubungan.. arep tekan ngendi..
      -G/B Am               Em
aku ne tenanan.. kowe meragukan..
            G
tanpa kejelasan..

        -A         Dm
kadang angel dipahami..
              F                   C
kowe riting kanan.. malah belok kiri..
    -G/B Am                  Em
opo ora eman.. kabeh pengorbanan..
                 G        C
mandek tengah dalan.. e..man..

Int. Em..F G C..
     Em..F G C..

Reff :
-G/B Am                   Em
 yen kowe arep ngajak tenanan..
  Dm               G
 aku luwih iso tenanan..
-E   Am                   Em
 yen kowe mung pingin dolanan..
   F  Dm   G  E
 sesuk.. tuku..

     Am                    Em
 tresnaku mung kanggo sliramu..
      Dm                    G
 wani sumpah iso ilang penakku..
-E   Am                     Em
 ojo nganti kowe ninggalke aku..
   F  Dm   G           C
 setyo.. tulus.. tresnaku..

Musik : Em..F G C..
        Em..F..G...

       -A          Dm
kadang angel dipahami..
              F                   C
kowe riting kanan.. malah belok kiri..
    -G/B Am                  Em
opo ora eman.. kabeh pengorbanan..
                 G        C
mandek tengah dalan.. e..man..

Int. Em..F G C..
     Em..F G C..

Reff :
-G/B Am                   Em
 yen kowe arep ngajak tenanan..
  Dm               G
 aku luwih iso tenanan..
-E   Am                   Em
 yen kowe mung pingin dolanan..
   F  Dm   G  E
 sesuk.. tuku..

     Am                    Em
 tresnaku mung kanggo sliramu..
      Dm                    G
 wani sumpah iso ilang penakku..
-E   Am                     Em
 ojo nganti kowe ninggalke aku..
   F  Dm   G         C  Em
 setyo.. tulus tresnaku..
   Dm    G     C
 tulus.. tresnaku..

Chord Abah Lala - Riting Kanan Belok Kiri


Lihat semua :
  • Chord Abah Lala
  •