Kunci Gitar Abah Lala - Tan Mantan

Transpose:
Am                 F
tan mantan, tan mantan, tan mantan..
G               Am
koyo es teh plastikan..
Am                 F
cantelke, cantelke paku..
G             Am
terus diguang ndalan..

Intro : Am F G..
        Am F G E..

Am            F
wes uwes, aku wes ora nggagas
 G                  Am
uwes cukup wae ora usah diteruske
  F              G
jare mencintai jebule mung ngapusi
  G
niat tak jak rabi 
        E
malah selingkuh ning mburi..

 Am                    F
aku wes ra betah yen terus koyo ngene
   G                       Am
gandeng karo kowe aku mung mbok permainke
   Am                  F
mending prei wae cukup tekan semene
   G                     E
ra sah suwe suwe aku tak golek liyane..

Reff :
 Am                 F
 tan mantan, tan mantan, tan mantan..
 G               Am
 koyo es teh plastikan..
 Am                 F
 cantelke, cantelke paku..
 G             Am
 terus diguang ndalan..

 Am                    F
 tan mantan, mantan mantanku..
 G         Am
 ra sah aleman..
 Am                   F
 sing penting aku wis tau..
 G          Am
 wes tau kencan..

Am
maturnuwun kanggo kowe
F
sing wis nyepelekke
  G
roso tresno sing tulus
      Am
malah mung siakke

  Am
tapi rapopo aku iki
F
wes iso nerimo
   G
mending urip dewe
          Am
timbang loro jroning dodo..

Am      F   G         Am
o.. o o o.. ra sah aleman..
Am      F   G         Am  E
u.. u u u.. aku wes tau..

Musik : Am F G..
        Am F G E..

Am            F
wes uwes, aku wes ora nggagas
 G                  Am
uwes cukup wae ora usah diteruske
  F              G
jare mencintai jebule mung ngapusi
  G
niat tak jak rabi 
        E
malah selingkuh ning mburi..

 Am                    F
aku wes ra betah yen terus koyo ngene
   G                       Am
gandeng karo kowe aku mung mbok permainke
   Am                  F
mending prei wae cukup tekan semene
   G                     E
ra sah suwe suwe aku tak golek liyane..

Reff :
 Am                 F
 tan mantan, tan mantan, tan mantan..
 G               Am
 koyo es teh plastikan..
 Am                 F
 cantelke, cantelke paku..
 G             Am
 terus diguang ndalan..

 Am                    F
 tan mantan, mantan mantanku..
 G         Am
 ra sah aleman..
 Am                   F
 sing penting aku wis tau..
 G          Am
 wes tau kencan..

  Am                 F
 (tan mantan, tan mantan, tan mantan..)
  G               Am
 (koyo es teh plastikan..)
  Am                 F
 (cantelke, cantelke paku..)
  G             Am
 (terus diguang ndalan..)

 Am                    F
 tan mantan, mantan mantanku..
 G         Am
 ra sah aleman..
 Am                   F
 sing penting aku wis tau..
 G          Am
 wes tau kencan..

Outro : Am F G..
        Am F G Am..

Chord Abah Lala - Tan Mantan


Lihat semua :
  • Chord Abah Lala
  •