Kunci Gitar Abangireng feat. Abah Lala - Bali Ndeso (2020)

Transpose:
Intro : C..C Dm
        Dm -A Dm G C
        C..C F
        F C G C..

      C
ati seneng pikiranku dadi padhang
        C              Dm
mergo dino iki aku gajian..
       Dm        A         Dm
awak kuru dadi ketok rodo lemu
      G                    C
rupo elek biso dadi malih ayu..

         C
tambah bungah mengko sore bali ndeso
            C                 Dm
ning purworejo aku tilik wong tuwo..
          Dm           A          Dm
kangen simbah kangen bapak kangen simbok
         G                     C
wes ra sabar rasane ning njero dodo..

       G             C
purworejo.. tak kangeni..
            G          C
ning purworejo.. aku bali..

Int. C..C F
     F C G C..

      C
ati tenang tiket sepur wes nang tangan
          C                      Dm
ning stasiun mesam mesem turut dalan..
         Dm        A            Dm
sopo ngerti ketemu konco facebookan
          G                           C
tak jak medang ben tambah guyup ing paran..

Reff :
   F
 pingin.. tak maremke
           C            Am
 yen sesuk wis tekan ndeso..
          Dm                G
 mubeng-mubeng kutho purworejo
        G           C
 goleki panganan ndeso..

   F
 geblek.. clorot gembel
        C          Am
 sego panek dawet ireng
        Dm            G
 kue lompong roti bagelen
           G                C
 nek wis mangan ora gelem leren..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

Musik : C..C Dm
        Dm -A Dm G C
        C..C F
        F C G C..

      C
ati tenang tiket sepur wes nang tangan
          C                      Dm
ning stasiun mesam mesem turut dalan..
         Dm        A            Dm
sopo ngerti ketemu konco facebookan
          G                           C
tak jak medang ben tambah guyup ing paran..

Reff :
   F
 pingin.. tak maremke
           C            Am
 yen sesuk wis tekan ndeso..
          Dm                G
 mubeng-mubeng kutho purworejo
        G           C
 goleki panganan ndeso..

   F
 geblek.. clorot gembel
        C          Am
 sego panek dawet ireng
        Dm            G
 kue lompong roti bagelen
           G                C
 nek wis mangan ora gelem leren..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..
        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..
        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..
        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

 (fadeout)

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E..E F#m
        F#m -C#/F F#m B E
        E..E A
        A E B E..

      E
ati seneng pikiranku dadi padhang
        E              F#m
mergo dino iki aku gajian..
       F#m       C#/F       F#m
awak kuru dadi ketok rodo lemu
      B                    E
rupo elek biso dadi malih ayu..

         E
tambah bungah mengko sore bali ndeso
            E                 F#m
ning purworejo aku tilik wong tuwo..
          F#m          C#/F       F#m
kangen simbah kangen bapak kangen simbok
         B                     E
wes ra sabar rasane ning njero dodo..

       B             E
purworejo.. tak kangeni..
            B          E
ning purworejo.. aku bali..

Int. E..E A
     A E B E..

      E
ati tenang tiket sepur wes nang tangan
          E                      F#m
ning stasiun mesam mesem turut dalan..
         F#m       C#/F         F#m
sopo ngerti ketemu konco facebookan
          B                           E
tak jak medang ben tambah guyup ing paran..

Reff :
   A
 pingin.. tak maremke
           E            C#m
 yen sesuk wis tekan ndeso..
          F#m               B
 mubeng-mubeng kutho purworejo
        B           E
 goleki panganan ndeso..

   A
 geblek.. clorot gembel
        E          C#m
 sego panek dawet ireng
        F#m           B
 kue lompong roti bagelen
           B                E
 nek wis mangan ora gelem leren..

        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..

Musik : E..E F#m
        F#m -C#/F F#m B E
        E..E A
        A E B E..

      E
ati tenang tiket sepur wes nang tangan
          E                      F#m
ning stasiun mesam mesem turut dalan..
         F#m       C#/F         F#m
sopo ngerti ketemu konco facebookan
          B                           E
tak jak medang ben tambah guyup ing paran..

Reff :
   A
 pingin.. tak maremke
           E            C#m
 yen sesuk wis tekan ndeso..
          F#m               B
 mubeng-mubeng kutho purworejo
        B           E
 goleki panganan ndeso..

   A
 geblek.. clorot gembel
        E          C#m
 sego panek dawet ireng
        F#m           B
 kue lompong roti bagelen
           B                E
 nek wis mangan ora gelem leren..

        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..
        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..

        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..
        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..

        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..
        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..

 (fadeout)
Facebook
Twitter

Chord Abangireng feat. Abah Lala - Bali Ndeso (2020)


Lihat semua :
  • Chord Abah Lala
  • Chord Abangireng
  •