Kunci Gitar Abah Lala - Rasah Aleman

Transpose:
Intro : C G/B Am G
        F Em G..

C         Em            Am    G
aku.. wes kulino.. ngerasakke..
  Fm                  C
pahit legine kahanan urip..
C          Em             Am  G
perih.. ra diroso.. wes biasa..
 F            D        G
awit cilik ra tau dimanja..
   Em       Am
ra tau.. aleman..
   F            Dm      G  G7 G
montang manting usaha dewe..

C           Em            Am
yo ra.. tau sambat.. karo konco..
 Fm                     C 
opo maneh curhat.. karo tonggo..
C               Em            Am
nadyan.. kadang ati.. ngampet loro..
  F            D             G
tetep tegar ra nganggo ngersulo..
    Em         Am
tak gawe.. semangat..
  F               Dm        G
kabeh kuwi kanggo awakku dewe..

Reff :
       C                Em
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
     Am
 selamat pagi nggo kowe
         F                Dm
 ra usah nunggu.. sing ngucapke..
     G
 semangat nggo awakmu..

       C                Em
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
         Am
 selamat malam nggo kowe
         F                Dm
 ra usah nunggu.. sing ngucapke..
     G
 semangat nggo awakmu..

C
 ora usah sambat.. 
G
 mergo kowe kudu kuat
Am
 ra usah aleman
Em
 dari pada dadi tuman
F                Em
 senadyan wong kere
                        Dm
sing penting tumandak gawe
                        G
timbangane mung tumbrak tumbruk
                 G
koyo kungkuman anduk.. (ho'a ho'e..)

C                         G
 ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Am
ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Em
ora nduwe duit ora nduwe yang
Em  Em  Em  Em      
de-we wa-ni!!

Int. F C Dm G

    Em         Am
tak gawe.. semangat..
  F               Dm        G
kabeh kuwi kanggo awakku dewe..

Reff :
       C                Em
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
     Am
 selamat pagi nggo kowe
         F                Dm
 ra usah nunggu.. sing ngucapke..
     G
 semangat nggo awakmu..

       C                Em
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
         Am
 selamat malam nggo kowe
           F                Dm
 ra.. usah nunggu.. sing ngucapke..
        G
 sukses kanggo awakmu..

C
 ora usah sambat.. 
G
 mergo kowe kudu kuat
Am
 ra usah aleman
Em
 dari pada dadi tuman
F                Em
 senadyan wong kere
                        Dm
sing penting tumandak gawe
                        G
timbangane mung tumbrak tumbruk
                 G
koyo kungkuman anduk.. (ho'a ho'e..)

C                         G
 ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Am
ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Em
ora nduwe duit ora nduwe yang
Em  Em  Em  Em      
de-we wa-ni!!

Int. F C Dm G

Reff :
       C                Em
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
     Am
 selamat pagi nggo kowe
         F                Dm
 ra usah nunggu.. sing ngucapke..
     G
 semangat nggo awakmu..

       C                Em
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
         Am
 selamat malam nggo kowe
           F                Dm
 ra.. usah nunggu.. sing ngucapke..
     G
 semangat nggo awakmu..

  Em          Am
kudu.. digawe semangat..
  F               G         C
kabeh kuwi kanggo masa depanmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F C/E Dm C
        Bb Am C..

F         Am            Dm    C
aku.. wes kulino.. ngerasakke..
  Bbm                 F
pahit legine kahanan urip..
F          Am             Dm  C
perih.. ra diroso.. wes biasa..
 Bb           G        C
awit cilik ra tau dimanja..
   Am       Dm
ra tau.. aleman..
   Bb           Gm      C  C7 C
montang manting usaha dewe..

F           Am            Dm
yo ra.. tau sambat.. karo konco..
 Bbm                    F 
opo maneh curhat.. karo tonggo..
F               Am            Dm
nadyan.. kadang ati.. ngampet loro..
  Bb           G             C
tetep tegar ra nganggo ngersulo..
    Am         Dm
tak gawe.. semangat..
  Bb              Gm        C
kabeh kuwi kanggo awakku dewe..

Reff :
       F                Am
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
     Dm
 selamat pagi nggo kowe
         Bb               Gm
 ra usah nunggu.. sing ngucapke..
     C
 semangat nggo awakmu..

       F                Am
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
         Dm
 selamat malam nggo kowe
         Bb               Gm
 ra usah nunggu.. sing ngucapke..
     C
 semangat nggo awakmu..

F
 ora usah sambat.. 
C
 mergo kowe kudu kuat
Dm
 ra usah aleman
Am
 dari pada dadi tuman
Bb               Am
 senadyan wong kere
                        Gm
sing penting tumandak gawe
                        C
timbangane mung tumbrak tumbruk
                 C
koyo kungkuman anduk.. (ho'a ho'e..)

F                         C
 ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Dm
ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Am
ora nduwe duit ora nduwe yang
Am-Am-Am-Am      
de-we wa-ni!!

Int. Bb F Gm C

    Am         Dm
tak gawe.. semangat..
  Bb              Gm        C
kabeh kuwi kanggo awakku dewe..

Reff :
       F                Am
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
     Dm
 selamat pagi nggo kowe
         Bb               Gm
 ra usah nunggu.. sing ngucapke..
     C
 semangat nggo awakmu..

       F                Am
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
         Dm
 selamat malam nggo kowe
           Bb               Gm
 ra.. usah nunggu.. sing ngucapke..
        C
 sukses kanggo awakmu..

F
 ora usah sambat.. 
C
 mergo kowe kudu kuat
Dm
 ra usah aleman
Am
 dari pada dadi tuman
Bb               Am
 senadyan wong kere
                        Gm
sing penting tumandak gawe
                        C
timbangane mung tumbrak tumbruk
                 C
koyo kungkuman anduk.. (ho'a ho'e..)

F                         C
 ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Dm
ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Am
ora nduwe duit ora nduwe yang
Am-Am-Am-Am      
de-we wa-ni!!

Int. Bb F Gm C

Reff :
       F                Am
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
     Dm
 selamat pagi nggo kowe
         Bb               Gm
 ra usah nunggu.. sing ngucapke..
     C
 semangat nggo awakmu..

       F                Am
 rasah nunggu.. sing ngucapke..
         Dm
 selamat malam nggo kowe
           Bb               Gm
 ra.. usah nunggu.. sing ngucapke..
     C
 semangat nggo awakmu..

  Am          Dm
kudu.. digawe semangat..
  Bb              C         F
kabeh kuwi kanggo masa depanmu..

Chord Abah Lala - Rasah Aleman


Lihat semua :
  • Chord Abah Lala
  •