Kunci Gitar Abah Lala - Loro Widodo

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : G  Em  C G D
        Em  A  C  D..

  G            Em
rungokno.. kanggo kowe..
C      G    D
anak-anakku..
Em                   D
welinge bapak lan ibumu..
Am          Em
ra ono wong tuo..
         D
sing mblusukke anake..
C           Am          D    C D   
ojo nganti anak salah dalane..

G           Em
ojo.. pisan gawe..
  C            G 
gelane wong.. tuo..
Em                     D
ra entuk dungo bakal rekoso..
Am           Em
tak gadang-gadang..
      D
opo kowe ra kelingan..
C         D           G
terusno.. kabeh perjuangan..

Int. Em..Em-D C..-D
     Em..Em-D C.. A  D..

Reff :
       G             Em
 cukup aku.. sing ngrasakke..
   C          G
 loro.. rekasane..
      Em            A        D
 mugo kowe.. mbesuk nemu penake..

      G            Em         
 panyuwunku.. dadi tombo..
   C          G
 loro..ne widodo..
      Em      A        D
 biso gawe.. ayeme keluargo..

 C        D           Am          Em
 aku ning kene.. mung biso ndonga'akke..
   D                     D
 dadio wong sing ono gunane..
 C           D      Am      Em
 tumrap wong urip.. sak kabehe..
      D
 mugo dadio berkah sak teruse..

Musik : Em Am D G
        Em..D..
        Am Em D..
        Am D G..

Reff :
       G             Em
 cukup aku.. sing ngrasakke..
   C          G
 loro.. rekasane..
      Em            A        D
 mugo kowe.. mbesuk nemu penake..

      G            Em         
 panyuwunku.. dadi tombo..
   C             G
 loro..ne wong tuo..
      Em      A        D
 biso gawe.. ayeme keluargo..

 C        D           Am          Em
 aku ning kene.. mung biso ndonga'akke..
   D                     D
 dadio wong sing ono gunane..
 C           D      Am      Em
 tumrap wong urip.. sak kabehe..
      D
 mugo dadio berkah sak teruse..

      G               Em
 cukup aku.. sing ngrasakke..
   C          G
 loro.. rekasane..
      Em            A        D
 mugo kowe.. mbesuk nemu penake..

        G            Em         
 pa..nyuwunku.. dadi tombo..
   C             G
 loro..ne wong tuo..
      Em      D        G
 biso gawe.. ayeme keluargo..
 C          D       G
 aku.. mung biso ndongakke..

Outro : G

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A  F#m  D A E
        F#m  B  D  E..

  A            F#m
rungokno.. kanggo kowe..
D      A    E
anak-anakku..
F#m                  E
welinge bapak lan ibumu..
Bm          F#m
ra ono wong tuo..
         E
sing mblusukke anake..
D           Bm          E    D E   
ojo nganti anak salah dalane..

A           F#m
ojo.. pisan gawe..
  D            A  
gelane wong.. tuo..
F#m                    E
ra entuk dungo bakal rekoso..
Bm           F#m
tak gadang-gadang..
      E
opo kowe ra kelingan..
D         E           A
terusno.. kabeh perjuangan..

Int. F#m F#m-E D..-E
     F#m F#m-E D.. B  E..

Reff :
       A             F#m
 cukup aku.. sing ngrasakke..
   D          A
 loro.. rekasane..
      F#m           B        E
 mugo kowe.. mbesuk nemu penake..

      A            F#m        
 panyuwunku.. dadi tombo..
   D          A
 loro..ne widodo..
      F#m     B        E
 biso gawe.. ayeme keluargo..

 D        E           Bm          F#m
 aku ning kene.. mung biso ndonga'akke..
   E                     E
 dadio wong sing ono gunane..
 D           E      Bm      F#m
 tumrap wong urip.. sak kabehe..
      E
 mugo dadio berkah sak teruse..

Musik : F#m Bm E A
        F#m..E..
        Bm F#m E..
        Bm E A..

Reff :
       A             F#m
 cukup aku.. sing ngrasakke..
   D          A
 loro.. rekasane..
      F#m           B        E
 mugo kowe.. mbesuk nemu penake..

      A            F#m        
 panyuwunku.. dadi tombo..
   D             A
 loro..ne wong tuo..
      F#m     B        E
 biso gawe.. ayeme keluargo..

 D        E           Bm          F#m
 aku ning kene.. mung biso ndonga'akke..
   E                     E
 dadio wong sing ono gunane..
 D           E      Bm      F#m
 tumrap wong urip.. sak kabehe..
      E
 mugo dadio berkah sak teruse..

      A               F#m
 cukup aku.. sing ngrasakke..
   D          A
 loro.. rekasane..
      F#m           B        E
 mugo kowe.. mbesuk nemu penake..

        A            F#m        
 pa..nyuwunku.. dadi tombo..
   D             A
 loro..ne wong tuo..
      F#m     E        A
 biso gawe.. ayeme keluargo..
 D          E       A
 aku.. mung biso ndongakke..

Outro : A
Facebook
Twitter

Chord Abah Lala - Loro Widodo


Lihat semua :
  • Chord Abah Lala
  •