Kunci Gitar Rama Rembo - Mati Roso

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

C
ampek neng dodo
              Em
kelingan kowe wong sing tak ojo
       F             G
atiku ora ngiro, aku ra nyongko
           F          G F G
kowe medot taline asmoro..

C
udan gerimis
           Em
koyo atiku sing lagi nangis
              F
loro sing tak rasakne
      G                C     C-G/B
ngerteni kowe malah ro liyane..

Am       Em
 nangis aku isin
      F           C
kroso loro neng batin..
Am         Em
 kabeh tak lakoni
          F    G            C C7
nanging kowe.. tetep ra ngerti..

Reff :
          F          G
 opo kowe wes mati roso?
              Em         Am
 nganti neng aku we mentolo
           Dm
 tresnomu uwis ilang..
        G
 kowe tego karo aku sayang

                  F         G
 neng ngendi lungane roso welas
            Em          Am
 nganti loroku ra kok gagas
        Dm       G
 atimu ora jelas..
           C
 tresnomu wes amblas..

Musik : F G Em Am Dm..G..
        F Em F C
        Am Em F..G….

C
udan gerimis
           Em
koyo atiku sing lagi nangis
              F
loro sing tak rasakne
      G                C
ngerteni kowe malah ro liyane..

Am       Em
 nangis aku isin
      F           C
kroso loro neng batin..
Am         Em
 kabeh tak lakoni
          F    G            C C7
nanging kowe.. tetep ra ngerti..

Reff :
          F          G
 opo kowe wes mati roso?
              Em         Am
 nganti neng aku we mentolo
           Dm
 tresnomu uwis ilang..
        G
 kowe tego karo aku sayang

                  F         G
 neng ngendi lungane roso welas
            Em          Am
 nganti loroku ra kok gagas
        Dm       G
 atimu ora jelas..
           C
 tresnomu wes amblas..

          F          G
 opo kowe wes mati roso?
              Em         Am
 nganti neng aku we mentolo
           Dm
 tresnomu uwis ilang..
        G
 kowe tego karo aku sayang

                  F         G
 neng ngendi lungane roso welas
            Em          Am
 nganti loroku ra kok gagas
        Dm       G
 atimu ora jelas..
           C
 tresnomu wes amblas..
        Dm       G
 atimu ora jelas..
           C
 tresnomu wes amblas..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm
        Em A D..

D
ampek neng dodo
              F#m
kelingan kowe wong sing tak ojo
       G             A
atiku ora ngiro, aku ra nyongko
           G          A  G A
kowe medot taline asmoro..

D
udan gerimis
           F#m
koyo atiku sing lagi nangis
              G
loro sing tak rasakne
      A                D     D-A/C#
ngerteni kowe malah ro liyane..

Bm       F#m
 nangis aku isin
      G           D
kroso loro neng batin..
Bm         F#m
 kabeh tak lakoni
          G    A            D  D7
nanging kowe.. tetep ra ngerti..

Reff :
          G          A
 opo kowe wes mati roso?
              F#m        Bm
 nganti neng aku we mentolo
           Em
 tresnomu uwis ilang..
        A
 kowe tego karo aku sayang

                  G         A
 neng ngendi lungane roso welas
            F#m         Bm
 nganti loroku ra kok gagas
        Em       A
 atimu ora jelas..
           D
 tresnomu wes amblas..

Musik : G A F#m Bm Em..A..
        G F#m G D
        Bm F#m G..A….

D
udan gerimis
           F#m
koyo atiku sing lagi nangis
              G
loro sing tak rasakne
      A                D
ngerteni kowe malah ro liyane..

Bm       F#m
 nangis aku isin
      G           D
kroso loro neng batin..
Bm         F#m
 kabeh tak lakoni
          G    A            D  D7
nanging kowe.. tetep ra ngerti..

Reff :
          G          A
 opo kowe wes mati roso?
              F#m        Bm
 nganti neng aku we mentolo
           Em
 tresnomu uwis ilang..
        A
 kowe tego karo aku sayang

                  G         A
 neng ngendi lungane roso welas
            F#m         Bm
 nganti loroku ra kok gagas
        Em       A
 atimu ora jelas..
           D
 tresnomu wes amblas..

          G          A
 opo kowe wes mati roso?
              F#m        Bm
 nganti neng aku we mentolo
           Em
 tresnomu uwis ilang..
        A
 kowe tego karo aku sayang

                  G         A
 neng ngendi lungane roso welas
            F#m         Bm
 nganti loroku ra kok gagas
        Em       A
 atimu ora jelas..
           D
 tresnomu wes amblas..
        Em       A
 atimu ora jelas..
           D
 tresnomu wes amblas..

Chord Rama Rembo - Mati Roso


Lihat semua :
  • Chord Rama Rembo
  •