Kunci Gitar Jovita Aurel - Kesel Ati (Reggae Version)

Transpose:
Nb:
Lihat juga versi koplonya
Jovita Aurel - Kesel Ati

Intro : C Fm

C                   C
ndak nyongko.. aku ndak ngiro
F          Fm
roso iki.. wes mbok larani
Dm          G               C  G
tapi atiku iki.. ndak iso lali..

C               C
aku loro.. kowe wes tego
  F               Fm
milih sing liyo.. sing mok karepno
Dm               G             C    G
nanging janjimu iki.. kowe wes lali..

Reff :
            F
 kesel ati iki..
             G
 kowe ra ngerti..
        C     G    Am
 jerone perasaanku iki
 G             F
 bah kowe neng ngendi
       G         (C)
 aku saiki.. ra peduli..

Int. C F Dm G
     C F Dm G

Reff :
            F
 kesel ati iki..
             G
 kowe ra ngerti..
        C     G     Am
 jerone perasaanku iki
 G             F
 bah kowe neng ngendi
       G         (C)
 aku saiki.. ra peduli..

Musik : C F Dm G
        C F Dm G

            F
 kesel ati iki..
             G
 kowe ra ngerti..
        C     G     Am
 jerone perasaanku iki
 G             F
 bah kowe neng ngendi
 Fm     G
 huuu.. uuu...

            F
 kesel ati iki..
             G
 kowe ra ngerti..
        C     G     Am
 jerone perasaanku iki
 G             F
 bah kowe neng ngendi
       G          C
 aku saiki.. ra peduli..

            F
 kesel ati iki..
             G
 kowe ra ngerti..
        C     G     Am
 jerone perasaanku iki
 G             F
 bah kowe neng ngendi
       G          C
 aku saiki.. ra peduli..

Outro : F G C
Facebook
Twitter

Chord Jovita Aurel - Kesel Ati (Reggae Version)


Lihat semua :
  • Chord Jovita Aurel
  •