Kunci Gitar Jovita Aurel - Kowe

Transpose:
Intro : C -F

C
kowe tak kiro..
        Dm
koyo rembulan wengi..
     G
sing bakal madangi
      C
atiku sing peteng iki..
Fm                   C       Am
kowe tak kiro koyo beninge banyu..
     D                 G
sing iso.. ngademke atiku..

C
tekamu koyo.. 
       Dm
semribite angin..
   G
yo mung mampir sedelo
              C
gur ngayem-ngayem atiku..
Fm                 C       Am
kowe ninggalke catatan memori..
  Dm            G        C   G
memori.. sing gawe loro ati..

Reff :
        C        Em         Am  G
 koyongene.. kuciwa ning atiku..
          F         Em             Dm  G
 tresno suciku.. luntur ning tanganmu..
         C            Em            Am  G
 sewu mbulan.. lan lintang mbok menehi..
          F     Em          Dm  G
 nanging ora.. ono sing madangi..

      F
 pas aku tresno tresnone
        C           Am
 kowe lungo ora ono kabare..
   Dm       G                 C
 kowe lungo.. neng ngendi parane..

Musik : Fm Bb D# C
        Fm G Cm C
        Fm Bb D# C
        Fm G C G..

Reff :
        C        Em         Am  G
 koyongene.. kuciwa ning atiku..
          F
 tresno suciku..
    Em             Dm-Em-F-G
 luntur ning tanganmu..
         C            Em            Am  G
 sewu mbulan.. lan lintang mbok menehi..
          F     Em          Dm  G
 nanging ora.. ono sing madangi..

      F
 pas aku tresno tresnone
        C           Am
 kowe lungo ora ono kabare..
   Dm       G                 C
 kowe lungo.. neng ngendi parane..
   Dm       G                 C
 kowe lungo.. neng ngendi parane..

Catatan :
Lagu ini dipopulerkan juga oleh D'Zuka - Kowe

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# -B

F#
kowe tak kiro..
        G#m
koyo rembulan wengi..
     C#
sing bakal madangi
      F#
atiku sing peteng iki..
Bm                   F#      D#m
kowe tak kiro koyo beninge banyu..
     G#                C#
sing iso.. ngademke atiku..

F#
tekamu koyo.. 
       G#m
semribite angin..
   C#
yo mung mampir sedelo
              F#
gur ngayem-ngayem atiku..
Bm                 F#      D#m
kowe ninggalke catatan memori..
  G#m           C#       F#  C#
memori.. sing gawe loro ati..

Reff :
        F#       A#m        D#m C#
 koyongene.. kuciwa ning atiku..
          B         A#m            G#m C#
 tresno suciku.. luntur ning tanganmu..
         F#           A#m           D#m C#
 sewu mbulan.. lan lintang mbok menehi..
          B     A#m         G#m C#
 nanging ora.. ono sing madangi..

      B
 pas aku tresno tresnone
        F#          D#m
 kowe lungo ora ono kabare..
   G#m      C#                F#
 kowe lungo.. neng ngendi parane..

Musik : Bm E A F#
        Bm C# F#m F#
        Bm E A F#
        Bm C# F# C#..

Reff :
        F#       A#m        D#m C#
 koyongene.. kuciwa ning atiku..
          B
 tresno suciku..
    A#m            G#m-A#m-B C#
 luntur ning tanganmu..
         F#           A#m           D#m C#
 sewu mbulan.. lan lintang mbok menehi..
          B     A#m         G#m C#
 nanging ora.. ono sing madangi..

      B
 pas aku tresno tresnone
        F#          D#m
 kowe lungo ora ono kabare..
   G#m      C#                F#
 kowe lungo.. neng ngendi parane..
   G#m      C#                F#
 kowe lungo.. neng ngendi parane..
Facebook
Twitter

Chord Jovita Aurel - Kowe


Lihat semua :
  • Chord Jovita Aurel
  •