Kunci Gitar D'Zuka - Kowe

Transpose:
Intro : C..

        C          Em          Am   G
sewu mbulan lan lintang mbok wenehi..
        F     Em         Dm    G
nanging ora.. ono sing madangi..

    F
pas aku tresno tresnone
       C        Am
kowe lungo ora ono kabare..
  Dm       G             C    G
kowe lungo.. ning endi parane..

C                     Dm
kowe tak kiro koyo rembulan wengi..
G                        C
sing bakal madangi atiku sing peteng iki..
Fm                   C       Am
kowe tak kiro koyo beninge banyu..
     D               G
sing iso ngedemke atiku..

C                  Dm
tekamu koyo semripite angin..
   G
yo mung mampir sedelo
           C
gur ngayem ngayem atiku..
Fm                     C   Am
kowe ninggalke catetan memori..
  Dm          G        C  G
memori sing gawe loro ati..

Reff :
         C      Em        Am  G
 koyo ngene kuciwaning atiku..
        F         Em         Dm    G
 tresno suciku luntur ning tanganmu..
         C          Em          Am  G
 sewu mbulan lan lintang mbok wenehi..
          F     Em         Dm   G
 nanging ora.. ono sing madangi..

     F
 pas aku tresno tresnone
        C        Am
 kowe lungo ora ono kabare..
   Dm       G             C
 kowe lungo.. ning endi parane..

Musik : Fm A# D# G#
        Fm G Cm C
        Fm A# D# G#
        Fm G C G..

C                  Dm
tekamu koyo semripite angin..
   G
yo mung mampir sedelo
           C
gur ngayem ngayem atiku..
Fm                 Em      Am
kowe ninggalke catetan memori..
  Dm          G        C  G
memori sing gawe loro ati..

Reff :
         C      Em        Am G
 koyo ngene kuciwaning atiku..
        F      Em            Dm    G
 tresno suciku luntur ning tanganmu..
         C          Em            Am G
 sewu mbulan lan lintang mbok wenehi..
         F     Em           Dm  G
 nanging ora.. ono sing madangi..

         C      Em        Am G
 koyo ngene kuciwaning atiku..
        F      Em            Dm    G
 tresno suciku luntur ning tanganmu..
         C          Em            Am G
 sewu mbulan lan lintang mbok wenehi..
         F     Em           Dm  G
 nanging ora.. ono sing madangi..

     F
 pas aku tresno tresnone
        C        Am
 kowe lungo ora ono kabare..
   Dm       G               C
 kowe lungo.. ning endi parane..
   Dm       G             F   Fm C
 kowe lungo.. ning endi parane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..

        A          C#m         F#m  E
sewu mbulan lan lintang mbok wenehi..
        D     C#m        Bm    E
nanging ora.. ono sing madangi..

    D
pas aku tresno tresnone
       A        F#m
kowe lungo ora ono kabare..
  Bm       E             A    E
kowe lungo.. ning endi parane..

A                     Bm
kowe tak kiro koyo rembulan wengi..
E                        A
sing bakal madangi atiku sing peteng iki..
Dm                   A       F#m
kowe tak kiro koyo beninge banyu..
     B               E
sing iso ngedemke atiku..

A                  Bm
tekamu koyo semripite angin..
   E
yo mung mampir sedelo
           A
gur ngayem ngayem atiku..
Dm                     A   F#m
kowe ninggalke catetan memori..
  Bm          E        A  E
memori sing gawe loro ati..

Reff :
         A      C#m       F#m E
 koyo ngene kuciwaning atiku..
        D         C#m        Bm    E
 tresno suciku luntur ning tanganmu..
         A          C#m         F#m E
 sewu mbulan lan lintang mbok wenehi..
          D     C#m        Bm   E
 nanging ora.. ono sing madangi..

     D
 pas aku tresno tresnone
        A        F#m
 kowe lungo ora ono kabare..
   Bm       E             A
 kowe lungo.. ning endi parane..

Musik : Dm G C F
        Dm E Am A
        Dm G C F
        Dm E A E..

A                  Bm
tekamu koyo semripite angin..
   E
yo mung mampir sedelo
           A
gur ngayem ngayem atiku..
Dm                 C#m     F#m
kowe ninggalke catetan memori..
  Bm          E        A  E
memori sing gawe loro ati..

Reff :
         A      C#m       F#m E
 koyo ngene kuciwaning atiku..
        D      C#m           Bm     E
 tresno suciku luntur ning tanganmu..
         A          C#m           F#m  E
 sewu mbulan lan lintang mbok wenehi..
         D     C#m          Bm  E
 nanging ora.. ono sing madangi..

         A      C#m       F#m E
 koyo ngene kuciwaning atiku..
        D      C#m           Bm    E
 tresno suciku luntur ning tanganmu..
         A          C#m           F#m E
 sewu mbulan lan lintang mbok wenehi..
         D     C#m          Bm  E
 nanging ora.. ono sing madangi..

     D
 pas aku tresno tresnone
        A        F#m
 kowe lungo ora ono kabare..
   Bm       E               A
 kowe lungo.. ning endi parane..
   Bm       E             D   Dm A
 kowe lungo.. ning endi parane..
Facebook
Twitter

Chord D'Zuka - Kowe


Lihat semua :
  • Chord D'Zuka
  •