Kunci Gitar D'Zuka - Pegat

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C..

         F                  G
lalekno aku.. mesti iki dalane..
             C
ku ngerti pancen kudu pisahan karo awakmu..
               F
mergo wes dudu jodone..
        G               C
aku lan kowe.. wes teko pestine..

            C
mungkin wes dalane..
                  F
aku lan kowe kudu.. pisahan..
                     Dm
wes tak gagas rono rene..
           G                     C    G
nanging nyatane panggah koyo mengkene..

       C
kepiye ra ngerti..
                      F
kurang opo nggonku ngewe..i..
                  Dm
kerjo opo tak lakoni..
          G              C
nanging kowe lungo ora bali-bali..

Reff :
           F               G
 mungkin dalane.. kudu pisahan..
           C              Em        Am
 aku lan kowe mungkin wes temu takdire..
             Dm                     G
 mungkin carane Gusti paring dalan iki..
                  C
 kanggo aku lan kowe..

              F                G
 wes teko jatahe.. ra biso mungkir..
           C          Em            Am
 senajan kurang opo dalan sing tak ukir..
              Dm                    G
 pegat pancen dalane wes ra ono cocoke..
                      C
 najan dudu kuwi sing tak karepke..

Musik : F  G  C  Em Am  Dm  G..

         F                G
lalekno aku.. mesti iki dalane..
             C
ku ngerti pancen
       Em          Am
kudu pisahan karo awakmu..
               Dm
mergo wes dudu jodone..
        G
aku lan kowe..

Reff :
             F             G
 mungkin dalane.. kudu pisahan..
           C              Em        Am
 aku lan kowe mungkin wes temu takdire..
             Dm                     G
 mungkin carane Gusti paring dalan iki..
                  C
 kanggo aku lan kowe..

              F                G
 wes teko jatahe.. ra biso mungkir..
           C          Em            Am    
 senajan kurang opo dalan sing tak ukir..
              Dm                    G
 pegat pancen dalane wes ra ono cocoke..
                      C
 najan dudu kuwi sing tak karepke..

            C
mungkin wes dalane..
                 F
aku lan kowe kudu pisahan..
                     Dm
wes tak gagas rono rene..
           G                 C
nanging nyatane panggah koyo mengkene..

         F                  G
lalekno aku.. mesti iki dalane..
        G            C
aku lan kowe.. wes teko pestine..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..

         G                  A
lalekno aku.. mesti iki dalane..
             D
ku ngerti pancen kudu pisahan karo awakmu..
               G
mergo wes dudu jodone..
        A               D
aku lan kowe.. wes teko pestine..

            D
mungkin wes dalane..
                  G
aku lan kowe kudu.. pisahan..
                     Em
wes tak gagas rono rene..
           A                     D    A
nanging nyatane panggah koyo mengkene..

       D
kepiye ra ngerti..
                      G
kurang opo nggonku ngewe..i..
                  Em
kerjo opo tak lakoni..
          A              D
nanging kowe lungo ora bali-bali..

Reff :
           G               A
 mungkin dalane.. kudu pisahan..
           D              F#m       Bm
 aku lan kowe mungkin wes temu takdire..
             Em                     A
 mungkin carane Gusti paring dalan iki..
                  D
 kanggo aku lan kowe..

              G                A
 wes teko jatahe.. ra biso mungkir..
           D          F#m           Bm
 senajan kurang opo dalan sing tak ukir..
              Em                    A
 pegat pancen dalane wes ra ono cocoke..
                      D
 najan dudu kuwi sing tak karepke..

Musik : G  A  D F#m Bm  Em  A..

         G                A
lalekno aku.. mesti iki dalane..
             D
ku ngerti pancen
       F#m         Bm
kudu pisahan karo awakmu..
               Em
mergo wes dudu jodone..
        A
aku lan kowe..

Reff :
             G             A
 mungkin dalane.. kudu pisahan..
           D              F#m       Bm
 aku lan kowe mungkin wes temu takdire..
             Em                     A
 mungkin carane Gusti paring dalan iki..
                  D
 kanggo aku lan kowe..

              G                A
 wes teko jatahe.. ra biso mungkir..
           D          F#m           Bm    
 senajan kurang opo dalan sing tak ukir..
              Em                    A
 pegat pancen dalane wes ra ono cocoke..
                      D
 najan dudu kuwi sing tak karepke..

            D
mungkin wes dalane..
                 G
aku lan kowe kudu pisahan..
                     Em
wes tak gagas rono rene..
           A                 D
nanging nyatane panggah koyo mengkene..

         G                  A
lalekno aku.. mesti iki dalane..
        A            D
aku lan kowe.. wes teko pestine..
Facebook
Twitter

Chord D'Zuka - Pegat


Lihat semua :
  • Chord D'Zuka
  •