Kunci Gitar Anggun Pramudita - Teruso Nyekso

Transpose:
Intro : Am  F  G Em Am

                       Am
sing sanggup sun lilakeno
           Dm
roso welas njerone dodo
          G
riko hang isun belani
       C        E
kok tegone nyulayani..
 
  Dm
kangen sing biso di bendong
     Am
gawe ati nisun iki linglong
   Dm
ibarate suket prujuke liyar
       F       G      Em     Am
sing keneng di tahan arane sayang..

Reff :
        Am
 bengen riko koyo angete ambekan
                       Dm
 saiki adem dadi embun dalanan
    G
 lilakno ketimbange mokso
      F    G     Am
 iklasno masio loro..

     Am
 iki tah hang riko karepi
                     Dm
 teruso nyekso nong batin
       G
 wes cukup welas sun iki
         F      G      Am
 hang penting riko wes ngerti..

Musik : G  F  G Em Am

                       Am
sing sanggup sun lilakeno
           Dm
roso welas njerone dodo
          G
riko hang isun belani
       C        E
kok tegone nyulayani..
 
  Dm
kangen sing biso di bendong
     Am
gawe ati nisun iki linglong
   Dm
ibarate suket prujuke liyar
       F       G      Em     Am
sing keneng di tahan arane sayang..

Reff :
        Am
 bengen riko koyo angete ambekan
                       Dm
 saiki adem dadi embun dalanan
    G
 lilakno ketimbange mokso
      F    G     Am
 iklasno masio loro..

     Am
 iki tah hang riko karepi
                     Dm
 teruso nyekso nong batin
       G
 wes cukup welas sun iki
         F      G      Am
 hang penting riko wes ngerti..

        Am
 bengen riko koyo angete ambekan
                       Dm
 saiki adem dadi embun dalanan
    G
 lilakno ketimbange mokso
      F    G     Am
 iklasno masio loro..

     Am
 iki tah hang riko karepi
                     Dm
 teruso nyekso nong batin
       G
 wes cukup welas sun iki
         F      G      Am
 hang penting riko wes ngerti..
         F      G          Am
 hang penting riko wes ngerti..

Outro : F G Am

"Anggun Pramudita - Teruso Nyekso
Pertama kali dipopulerkan oleh Syahiba Saufa"

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em  C  D Bm Em

                       Em
sing sanggup sun lilakeno
           Am
roso welas njerone dodo
          D
riko hang isun belani
       G        B
kok tegone nyulayani..
  
  Am             
kangen sing biso di bendong
     Em
gawe ati nisun iki linglong
   Am
ibarate suket prujuke liyar
       C       D      Bm     Em
sing keneng di tahan arane sayang..

Reff :                        
        Em
 bengen riko koyo angete ambekan
                       Am
 saiki adem dadi embun dalanan
    D
 lilakno ketimbange mokso
      C    D     Em
 iklasno masio loro..
                         
     Em
 iki tah hang riko karepi
                     Am
 teruso nyekso nong batin
       D
 wes cukup welas sun iki
         C      D      Em
 hang penting riko wes ngerti..

Musik : D  C  D Bm Em

                       Em
sing sanggup sun lilakeno
           Am
roso welas njerone dodo
          D
riko hang isun belani
       G        B
kok tegone nyulayani..
  
  Am             
kangen sing biso di bendong
     Em
gawe ati nisun iki linglong
   Am
ibarate suket prujuke liyar
       C       D      Bm     Em
sing keneng di tahan arane sayang..

Reff :                        
        Em
 bengen riko koyo angete ambekan
                       Am
 saiki adem dadi embun dalanan
    D
 lilakno ketimbange mokso
      C    D     Em
 iklasno masio loro..
                         
     Em
 iki tah hang riko karepi
                     Am
 teruso nyekso nong batin
       D
 wes cukup welas sun iki
         C      D      Em
 hang penting riko wes ngerti..

        Em
 bengen riko koyo angete ambekan
                       Am
 saiki adem dadi embun dalanan
    D
 lilakno ketimbange mokso
      C    D    Em
 iklasno masio loro..
                         
     Em
 iki tah hang riko karepi
                     Am
 teruso nyekso nong batin
       D
 wes cukup welas sun iki
         C      D      Em
 hang penting riko wes ngerti..
         C      D          Em
 hang penting riko wes ngerti..

Outro : C D Em

Chord Anggun Pramudita - Teruso Nyekso


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  •