Kunci Gitar Anggun Pramudita - Tego Ra Tego

Transpose:
Capo di fret 3

C
ngaliyo kowe ngaliyo..
Dm                    C
wes cukup mbok gawe loro..

Intro : C F G C
        C F G C

C                F
jujur atiku tahu kedanan
G                   C          
eleng esemmu nggawe ku ngguyu dewean
F                 C
nanging saiki ceritone bedo
Dm                         G
malah pengen kowe ndang ngaliho..

C                 F
dudu mergoku ra seneng ro kowe..
G                 C
nanging saiki aku wes ono liyane
F                        C
sing luweh sayang nerimo po anane
Dm         G          C
masio aku iki wong ra nduwe..

Int. C  C  F G C
     C  C  Dm  C

Reff :
 C
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Dm                    C
 wes cukup mbok gawe loro..
 C
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Dm                      C
 jo ngetok nong ngarep moto..

 F                  C  
 wes cukup aku mbok gawe loro
 Dm         G         C
 tego ora tego kudu lilo..

Musik : F  Em Am Dm  G..

C                 F
dudu mergoku ra seneng ro kowe..
G                 C
nanging saiki aku wes ono liyane
F                        C
sing luweh sayang nerimo po anane
Dm         G          C
masio aku iki wong ra nduwe..

Reff :
 C
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Dm                    C
 wes cukup mbok gawe loro..
 C
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Dm                      C
 jo ngetok nong ngarep moto..

 F                  C  
 wes cukup aku mbok gawe loro
 Dm         G         C
 tego ora tego kudu lilo..

Catatan :
♫ Oiginal dari D#

[[[Versi Capo di fret 1]]]

D
ngaliyo kowe ngaliyo..
Em                    D
wes cukup mbok gawe loro..

Intro : D G A D
        D G A D

D                G
jujur atiku tahu kedanan
A                   D          
eleng esemmu nggawe ku ngguyu dewean
G                 D
nanging saiki ceritone bedo
Em                         A
malah pengen kowe ndang ngaliho..

D                 G
dudu mergoku ra seneng ro kowe..
A                 D
nanging saiki aku wes ono liyane
G                        D
sing luweh sayang nerimo po anane
Em         A          D
masio aku iki wong ra nduwe..

Int. D  D  G A D
     D  D  Em  D

Reff :
 D
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Em                    D
 wes cukup mbok gawe loro..
 D
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Em                      D
 jo ngetok nong ngarep moto..

 G                  D   
 wes cukup aku mbok gawe loro
 Em         A         D
 tego ora tego kudu lilo..

Musik : G  F#m Bm Em A..

D                 G
dudu mergoku ra seneng ro kowe..
A                 D
nanging saiki aku wes ono liyane
G                        D
sing luweh sayang nerimo po anane
Em         A          D
masio aku iki wong ra nduwe..

Reff :
 D
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Em                    D
 wes cukup mbok gawe loro..
 D
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Em                      D
 jo ngetok nong ngarep moto..

 G                  D   
 wes cukup aku mbok gawe loro
 Em         A         D
 tego ora tego kudu lilo..
Facebook
Twitter

Chord Anggun Pramudita - Tego Ra Tego


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  •