Kunci Gitar Anggun Pramudita - Bakal Teko Nong Aku

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C F Dm G

C
du koyo ngene ancen wes
F
dalan takdire..
Dm
saben dinane mung iso
G
ngarep tresnane..

C
aku mung iso ngagumi
F
po ditresnani..
Dm
aku mung iso sabar
  G
belajar nateni..

   Em
ku bakal setio
          A
neng kene mung demi kowe..
 Dm
ati ancen pasrah
          G
nanging tekadku ra bubrah..

Reff :
 F      G                C         Am
 wes.. uwes.. tak pendem tresnoku iki..
 Dm     E            Am             A
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 F     G         C            Am
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Dm       F            G          C
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..

Musik : C F Dm G
        C F Dm G..

C
du koyo ngene ancen wes
F
dalan takdire..
Dm
saben dinane mung iso
G
ngarep tresnane..

C
aku mung iso ngagumi
F
po ditresnani..
Dm
aku mung iso sabar
  G
belajar nateni..

   Em
ku bakal setio
          A
neng kene mung demi kowe..
 Dm
ati ancen pasrah
          G
nanging tekadku ra bubrah..

Reff :
 F      G                C         Am
 wes.. uwes.. tak pendem tresnoku iki..
 Dm     E            Am             A
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 F     G         C            Am
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Dm       F            G          C
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..

 F      G                C         Am
 wes.. uwes.. tak pendem tresnaku iki..
 Dm     E            Am             A
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 F     G         C            Am
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Dm     F          G          C
 percoyo.. kowe bakal teko neng aku..
    Dm       F            G          C
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : D G Em A

D
du koyo ngene ancen wes
G
dalan takdire..
Em
saben dinane mung iso
A
ngarep tresnane..

D
aku mung iso ngagumi
G
po ditresnani..
Em
aku mung iso sabar
  A
belajar nateni..

   F#m
ku bakal setio
          B
neng kene mung demi kowe..
 Em
ati ancen pasrah
          A
nanging tekadku ra bubrah..

Reff :
 G      A                D         Bm
 wes.. uwes.. tak pendem tresnoku iki..
 Em     F#           Bm             B
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 G     A         D            Bm
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Em       G            A          D
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..

Musik : D G Em A
        D G Em A..

D
du koyo ngene ancen wes
G
dalan takdire..
Em
saben dinane mung iso
A
ngarep tresnane..

D
aku mung iso ngagumi
G
po ditresnani..
Em
aku mung iso sabar
  A
belajar nateni..

   F#m
ku bakal setio
          B
neng kene mung demi kowe..
 Em
ati ancen pasrah
          A
nanging tekadku ra bubrah..

Reff :
 G      A                D         Bm
 wes.. uwes.. tak pendem tresnoku iki..
 Em     F#           Bm             B
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 G     A         D            Bm
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Em       G            A          D
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..

 G      A                D         Bm
 wes.. uwes.. tak pendem tresnaku iki..
 Em     F#           Bm             B
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 G     A         D            Bm
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Em     G          A          D
 percoyo.. kowe bakal teko neng aku..
    Em       G            A          D
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..
Facebook
Twitter

Chord Anggun Pramudita - Bakal Teko Nong Aku


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  •