Kunci Gitar Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's)

Transpose:
Intro : C G F..
        C G F..G..

C         G  
aku ra ngiro
Am        Em
nduweni kowe..
  F          C
padahal mbiyene
        Dm        G
sewates konco megawe..

      F           G
mergo wis kadung ati
    C   G    Am
ora iso ngapusi..
  F               G
nutupi roso ning ati..

  C        G
jujur ati iki
    Am         Em
ora iso mblenjani
       F            C
mung kepingin kenal kowe
         Dm            G
sampek kegowo ning ngimpi..

   F            G
ibarate kembang ati
          C       G    Am
sing lagi kembang-kembange..
       F
bungah kebak werno
           G
yen sampek gelem nampani..

Reff :
  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F             C
 aku tresno nang kowe..
  Am          F            G
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F        C
 aku tresno kowe..
       Am          F
 genggemen sayang iki
          G           (C) 
 nganti tulus.. tekane pati..

Int. C  G  F..
     ho oo oo..
     C  G  F..   G..
     ho oo oho.. oo..
     C G Am Em
     F C Dm G..

  C        G
jujur ati iki
    Am         Em
ora iso mblenjani
       F            C
mung kepingin kenal kowe
         Dm            G
sampek kegowo ning ngimpi..

   F            G
ibarate kembang ati
          C       G    Am
sing lagi kembang-kembange..
       F
bungah kebak werno
           G
yen sampek gelem nampani..

Reff :
  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F             C
 aku tresno nang kowe..
  Am          F            G
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F        C
 aku tresno kowe..
       Am          F
 genggemen sayang iki
          G           (C) 
 nganti tulus.. tekane pati..

Musik : C  G  F..
        ho oo oo..
        C  G  F..   G..
        ho oo oho.. oo..
        C G Am Em
        F C Dm G..

Reff :
  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F             C
 aku tresno nang kowe..
  Am          F            G
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F        C
 aku tresno kowe..
       Am          F
 genggemen sayang iki
          G
 nganti tulus....

  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F             C
 aku tresno nang kowe..
  Am          F            G
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F        C
 aku tresno kowe..
       Am          F
 genggemen sayang iki
          G           (C) 
 nganti tulus.. tekane pati..

Outro : C  G  F..
        ho oo oo..
        C  G  F..   G..
        ho oo oho.. oo..
        C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb F D#..
        Bb F D#..F..

Bb        F 
aku ra ngiro
Gm        Dm
nduweni kowe..
  D#         Bb
padahal mbiyene
        Cm        F
sewates konco megawe..

      D#          F
mergo wis kadung ati
    Bb  F    Gm
ora iso ngapusi..
  D#              F
nutupi roso ning ati..

  Bb       F
jujur ati iki
    Gm         Dm
ora iso mblenjani
       D#           Bb
mung kepingin kenal kowe
         Cm            F
sampek kegowo ning ngimpi..

   D#           F
ibarate kembang ati
          Bb      F    Gm
sing lagi kembang-kembange..
       D#
bungah kebak werno
           F
yen sampek gelem nampani..

Reff :
  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#            Bb
 aku tresno nang kowe..
  Gm          D#           F
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#       Bb
 aku tresno kowe..
       Gm          D#
 genggemen sayang iki
          F           (Bb)
 nganti tulus.. tekane pati..

Int. Bb F D#..
     ho oo oo..
     Bb F   D#.. F..
     ho oo oho.. oo..
     Bb F Gm Dm
     D# Bb Cm F..

  Bb       F
jujur ati iki
    Gm         Dm
ora iso mblenjani
       D#           Bb
mung kepingin kenal kowe
         Cm            F
sampek kegowo ning ngimpi..

   D#           F
ibarate kembang ati
          Bb      F    Gm
sing lagi kembang-kembange..
       D#
bungah kebak werno
           F
yen sampek gelem nampani..

Reff :
  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#            Bb
 aku tresno nang kowe..
  Gm          D#           F
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#       Bb
 aku tresno kowe..
       Gm          D#
 genggemen sayang iki
          F           (Bb)
 nganti tulus.. tekane pati..

Musik : Bb F D#..
        ho oo oo..
        Bb F   D#.. F..
        ho oo oho.. oo..
        Bb F Gm Dm
        D# Bb Cm F..

Reff :
  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#            Bb
 aku tresno nang kowe..
  Gm          D#           F
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#       Bb
 aku tresno kowe..
       Gm          D#
 genggemen sayang iki
          F
 nganti tulus....

  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#            Bb
 aku tresno nang kowe..
  Gm          D#           F
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#       Bb
 aku tresno kowe..
       Gm          D#
 genggemen sayang iki
          F           (Bb)
 nganti tulus.. tekane pati..

Outro : Bb F D#..
        ho oo oo..
        Bb F   D#.. F..
        ho oo oho.. oo..
        Bb
Facebook
Twitter

Chord Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's)


Lihat semua :
  • Chord Ader Negro
  • Chord Anggun Pramudita
  •