Kunci Gitar Anggun Pramudita - Tirakat

Transpose:
Intro : C..Em..F G C..

C                  Em
sayang riko noring endi
          Dm               C
isun kari kangen katon katonen..
C               Em
sayang opo riko ngerti
          Dm          C
jerit ati iki raino bengi..

       Em               F
kantru kantru sing biso turu..
     G                C
arep merem iling nong riko..
       Em            F
sing keroso awak sun sudo..
    G              C
ati kangen mikirno riko..

C
sayang riko noring endi..

Int. Em F G C
     Em F G C..
        
Reff :
    Am
 ewonan lintang nong duwuran..
        Em
 sulung sulungan kepingin nyawang..
         F    G      C
 ndeleng esem.. riko sayang..

     Am
 sedino sing ketemu riko..
        Em
 kangen iki kariyo nyikso..
     F                G
 paribasan mampir ngombe..
          C
 isun wis lego..

         Dm               Em
 tirakat isun mung kanggo riko..
   Dm      G        C
 mugo mugo gancango teko..

Musik : Am..Em..F G C..
        Dm Em Dm G C..

C                  Em
sayang riko noring endi
          Dm               C
isun kari kangen katon katonen..
C               Em
sayang opo riko ngerti
          Dm          C
jerit ati iki raino bengi..

       Em               F
kantru kantru sing biso turu..
     G                C
arep merem iling nong riko..
       Em            F
sing keroso awak sun sudo..
    G              C
ati kangen mikirno riko..

C
sayang riko noring endi..

Int. Em F G C
     Em F G C..
        
Reff :
    Am
 ewonan lintang nong duwuran..
        Em
 sulung sulungan kepingin nyawang..
         F    G      C
 ndeleng esem.. riko sayang..

     Am
 sedino sing ketemu riko..
        Em
 kangen iki kariyo nyikso..
     F                G
 paribasan mampir ngombe..
          C
 isun wis lego..

         Dm               Em
 tirakat isun mung kanggo riko..
   Dm      G        C
 mugo mugo gancango teko..
         Dm               Em
 tirakat isun mung kanggo riko..
   Dm      G    C
 mugo mugo gancango teko..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B..D#m..E F# B..

B                  D#m
sayang riko noring endi
          C#m              B
isun kari kangen katon katonen..
B               D#m
sayang opo riko ngerti
          C#m         B
jerit ati iki raino bengi..

       D#m              E
kantru kantru sing biso turu..
     F#               B
arep merem iling nong riko..
       D#m           E
sing keroso awak sun sudo..
    F#             B
ati kangen mikirno riko..

B
sayang riko noring endi..

Int. D#m E F# B
     D#m E F# B..
        
Reff :
    G#m
 ewonan lintang nong duwuran..
        D#m
 sulung sulungan kepingin nyawang..
         E    F#     B
 ndeleng esem.. riko sayang..

     G#m
 sedino sing ketemu riko..
        D#m
 kangen iki kariyo nyikso..
     E                F#
 paribasan mampir ngombe..
          B
 isun wis lego..

         C#m              D#m
 tirakat isun mung kanggo riko..
   C#m     F#       B
 mugo mugo gancango teko..

Musik : G#m..D#m..E F# B..
        C#m D#m C#m F# B..

B                  D#m
sayang riko noring endi
          C#m              B
isun kari kangen katon katonen..
B               D#m
sayang opo riko ngerti
          C#m         B
jerit ati iki raino bengi..

       D#m              E
kantru kantru sing biso turu..
     F#               B
arep merem iling nong riko..
       D#m           E
sing keroso awak sun sudo..
    F#             B
ati kangen mikirno riko..

B
sayang riko noring endi..

Int. D#m E F# B
     D#m E F# B..
        
Reff :
    G#m
 ewonan lintang nong duwuran..
        D#m
 sulung sulungan kepingin nyawang..
         E    F#     B
 ndeleng esem.. riko sayang..

     G#m
 sedino sing ketemu riko..
        D#m
 kangen iki kariyo nyikso..
     E                F#
 paribasan mampir ngombe..
          B
 isun wis lego..

         C#m              D#m
 tirakat isun mung kanggo riko..
   C#m     F#       B
 mugo mugo gancango teko..
         C#m              D#m
 tirakat isun mung kanggo riko..
   C#m     F#   B
 mugo mugo gancango teko..
Facebook
Twitter

Chord Anggun Pramudita - Tirakat


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  •