Kunci Gitar Anggun Pramudita - Sejatine Roso

Transpose:
Intro : Am…..
        F G Am

  Am
keliwat ulihe ngrumati
   Dm
ngeroso sejatine roso iki
C
mungguh terus terang
Dm
sun sing ono nyali
E
ngembang kesimpen nyang ati..

 Am
mendah kebukak lawang ati
 Dm
arume kembang isun hang duweni
C               Dm
amrih ketompo.. welas hang suci
E                 Am
sun sagah sabar nganteni..

Reff :
        E
 mung riko.. oo oo.. oo oo..
          F
 mung kanggo riko
  Dm              Am
 kabeh.. sejatine roso..

       E
 sing ono.. oo oo.. oo oo..
       F
 sing ono hang biso
   Dm       G        Am
 ngalangi.. roso.. welas iki..

Musik : E..F Dm Am..
        E..F G Am..

 Am
mendah kebukak lawang ati
 Dm
arume kembang isun hang duweni
C               Dm
amrih ketompo.. welas hang suci
E                 Am
sun sagah sabar nganteni..

Reff :
        E
 mung riko.. oo oo.. oo oo..
          F
 mung kanggo riko
  Dm              Am
 kabeh.. sejatine roso..

       E
 sing ono.. oo oo.. oo oo..
       F
 sing ono hang biso
   Dm       G        Am
 ngalangi.. roso.. welas iki..

        E
 mung riko.. oo oo.. oo oo..
          F
 mung kanggo riko
  Dm              Am
 kabeh.. sejatine roso..

       E
 sing ono.. oo oo.. oo oo..
       F
 sing ono hang biso
   Dm         G      Am
 ngalangi.. roso.. welas iki..

Chord Anggun Pramudita - Sejatine Roso


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  •