Kunci Gitar Bamz'Z - Tangise Ati

Transpose:
Intro : F..G..Em..Am..
        F..G..C..G..

  C               G
netes.. eluh.. mripat.. iki..
    Am            Em
mbrebes.. mili.. ono.. pipi..
       F        C
tresno siji-sijine..
  Dm         G    F G
tegone ninggalake..

C                  G
pancen.. loro.. njero.. dodo..
Am                  Em
nyesek.. ra lungo-lungo..
    F              C
ati wes kadung tresno..
  Dm          G       C
akhire.. mung tok sio-sio..

    Am            Em
tresno tak songgo dewe..
           F       C -G/B
kowe milih karo liane..
  Am           Em
remuk.. atiku iki..
      F
batin nangis..
    G          C
rosone koyo di iris..

Reff :
   C
 loro ati iki 
           F
 kowe sing ninggali
    G
 tanpo roso welas..
      C
 gawe tangise ati..
 Am
 tresno tulus iki
             Dm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            C
 sing wingi-wingi..

Int. F G Em Am -G
     F G C..

    Am            Em
tresno tak songgo dewe..
           F       C -G/B
kowe milih karo liane..
  Am           Em
remuk.. atiku iki..
      F
batin nangis..
    G          C
rosone koyo di iris..

Reff :
   C
 loro ati iki 
           F
 kowe sing ninggali
    G
 tanpo roso welas..
      C
 gawe tangise ati..
 Am
 tresno tulus iki
             Dm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            C
 sing wingi-wingi..

   C
 loro ati iki 
           F
 kowe sing ninggali
    G
 tanpo roso welas..
      C
 gawe tangise ati..
 Am
 tresno tulus iki
             Dm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            C
 sing wingi-wingi..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            F     G C
 sing wingi-wingi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb..C..Am..Dm..
        Bb..C..F..C..

  F               C
netes.. eluh.. mripat.. iki..
    Dm            Am
mbrebes.. mili.. ono.. pipi..
       Bb       F
tresno siji-sijine..
  Gm         C    Bb C
tegone ninggalake..

F                  C
pancen.. loro.. njero.. dodo..
Dm                  Am
nyesek.. ra lungo-lungo..
    Bb             F
ati wes kadung tresno..
  Gm          C       F
akhire.. mung tok sio-sio..

    Dm            Am
tresno tak songgo dewe..
           Bb      F -C/E
kowe milih karo liane..
  Dm           Am
remuk.. atiku iki..
      Bb
batin nangis..
    C          F
rosone koyo di iris..

Reff :
   F
 loro ati iki 
           Bb
 kowe sing ninggali
    C
 tanpo roso welas..
      F
 gawe tangise ati..
 Dm
 tresno tulus iki
             Gm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  C
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            F
 sing wingi-wingi..

Int. Bb C Am Dm -C
     Bb C F..

    Dm            Am
tresno tak songgo dewe..
           Bb      F -C/E
kowe milih karo liane..
  Dm           Am
remuk.. atiku iki..
      Bb
batin nangis..
    C          F
rosone koyo di iris..

Reff :
   F
 loro ati iki 
           Bb
 kowe sing ninggali
    C
 tanpo roso welas..
      F
 gawe tangise ati..
 Dm
 tresno tulus iki
             Gm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  C
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            F
 sing wingi-wingi..

   F
 loro ati iki 
           Bb
 kowe sing ninggali
    C
 tanpo roso welas..
      F
 gawe tangise ati..
 Dm
 tresno tulus iki
             Gm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  C
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            F
 sing wingi-wingi..
  C
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            Bb    C F
 sing wingi-wingi..

Chord Bamz'Z - Tangise Ati


Lihat semua :
  • Chord Bamz'Z
  •