Kunci Gitar Bamz'Z ft. Inna Mutma - Tresno Ra Kudu Nduweni

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am G Dm Am

        Am
keronto rosone loro
         G
sak wise tok tinggal lungo
           Dm
ning batin nangis
               Am
rosone koyo di iris..

           Am
sing tak sayang mung sliramu
         G
wis tego ninggalke aku
         Dm
nelongso tenan
                   Am
kasmaran marang sliramu..

Int. G F Am..

      Am
aku raiso neruske
         G
yen koyo ngene dadine
             Dm
nyambung tresno
                   Am
tanpo restune wong tuo..

        Am
lilakno anggonku lungo
         G
aku mung biso nerimo
        Dm                Am
tak oyako.. nambahi atiku loro..

     G
opo aku kurang sayang
         F
roso tresnomu wis ilang
         G
berjuang akhire
          F        Am
tok buang dadi kenangan..

        G
kurang opo aku iki
          F
ikhlas anggonku nresnani
       G        F        Am
akhire ra bakal iso dadi siji..

Int. G F Am..
     G F Am..

Reff:
     C
 opo iki sing jenenge
           G
 tresno ra kudu nduweni
            Dm
 mergo wong tuo
                Am
 sing ora mangestoni
          C
 kok koyo ngene akhire
         G
 lelakon katresnan iki
       Dm 
 loro ati iki 
               Am
 aku raiso nglakoni..

           C
 wis tak cukupke loroku
        G
 kudu kelangan sliramu
           Dm
 senajan karep ati
                    Am
 pengen nyanding sliramu..

        G
 pancen iki wis dalane
           F
 kudu sing kuat atine
         G            F
 mugo sliramu bahagio marang 
   Am
 liyane..

Musik : G..F..G F Am..
        G..F..G F Am..

     G
opo aku kurang sayang
         F
roso tresnomu wis ilang
         G
berjuang akhire
          F      Am
tok buang dadi kenangan..

        G
kurang opo aku iki
          F
ikhlas anggonku nresnani
       G        F        Am
akhire ra bakal iso dadi siji..

Int.      G    F      Am 
     ha aaa aa ha aa aa aa..
          G    F      Am 
     ha aaa aa ha aa aa aa..

Reff:
     C
 opo iki sing jenenge
           G
 tresno ra kudu nduweni
            Dm
 mergo wong tuo
                Am
 sing ora mangestoni

          C
 kok koyo ngene akhire
         G
 lelakon katresnan iki
       Dm 
 loro ati iki 
               Am
 aku raiso nglakoni..

            C
 wis tak cukupke loroku
        G
 kudu kelangan sliramu
           Dm
 senajan karep ati
                    Am
 pengen nyanding sliramu..

     C
 opo iki sing jenenge
           G
 tresno ra kudu nduweni
            Dm
 mergo wong tuo
                Am
 sing ora mangestoni..

          C
 kok koyo ngene akhire
         G
 lelakon katresnan iki
       Dm 
 loro ati iki 
               Am
 aku raiso nglakoni..

           C
 wis tak cukupke loroku
        G
 kudu kelangan sliramu
           Dm
 senajan karep ati
                    Am
 pengen nyanding sliramu..

        G
 pancen iki wis dalane
           F
 kudu sing kuat atine
         G            F
 mugo sliramu bahagio marang 
   Am
 liyane..
        G
 pancen iki wis dalane
           F
 kudu sing kuat atine
         G            F
 mugo sliramu bahagio marang 
   Am
 liyane..

Outro : G F Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm A Em Bm

        Bm
keronto rosone loro
         A
sak wise tok tinggal lungo
           Em
ning batin nangis
               Bm
rosone koyo di iris..

           Bm
sing tak sayang mung sliramu
         A
wis tego ninggalke aku
         Em
nelongso tenan
                   Bm
kasmaran marang sliramu..

Int. A G Bm..

      Bm
aku raiso neruske
         A
yen koyo ngene dadine
             Em
nyambung tresno
                   Bm
tanpo restune wong tuo..

        Bm
lilakno anggonku lungo
         A
aku mung biso nerimo
        Em                Bm
tak oyako.. nambahi atiku loro..

     A
opo aku kurang sayang
         G
roso tresnomu wis ilang
         A
berjuang akhire
          G        Bm
tok buang dadi kenangan..

        A
kurang opo aku iki
          G
ikhlas anggonku nresnani
       A        G        Bm
akhire ra bakal iso dadi siji..

Int. A G Bm..
     A G Bm..

Reff:
     D
 opo iki sing jenenge
           A
 tresno ra kudu nduweni
            Em
 mergo wong tuo
                Bm
 sing ora mangestoni
          D
 kok koyo ngene akhire
         A
 lelakon katresnan iki
       Em 
 loro ati iki 
               Bm
 aku raiso nglakoni..

           D
 wis tak cukupke loroku
        A
 kudu kelangan sliramu
           Em
 senajan karep ati
                    Bm
 pengen nyanding sliramu..

        A
 pancen iki wis dalane
           G
 kudu sing kuat atine
         A            G
 mugo sliramu bahagio marang 
   Bm
 liyane..

Musik : A..G..A G Bm..
        A..G..A G Bm..

     A
opo aku kurang sayang
         G
roso tresnomu wis ilang
         A
berjuang akhire
          G      Bm
tok buang dadi kenangan..

        A
kurang opo aku iki
          G
ikhlas anggonku nresnani
       A        G        Bm
akhire ra bakal iso dadi siji..

Int.      A    G      Bm..
     ha aaa aa ha aa aa aa..
          A    G      Bm..
     ha aaa aa ha aa aa aa..

Reff:
     D
 opo iki sing jenenge
           A
 tresno ra kudu nduweni
            Em
 mergo wong tuo
                Bm
 sing ora mangestoni

          D
 kok koyo ngene akhire
         A
 lelakon katresnan iki
       Em 
 loro ati iki 
               Bm
 aku raiso nglakoni..

            D
 wis tak cukupke loroku
        A
 kudu kelangan sliramu
           Em
 senajan karep ati
                    Bm
 pengen nyanding sliramu..

     D
 opo iki sing jenenge
           A
 tresno ra kudu nduweni
            Em
 mergo wong tuo
                Bm
 sing ora mangestoni..

          D
 kok koyo ngene akhire
         A
 lelakon katresnan iki
       Em 
 loro ati iki 
               Bm
 aku raiso nglakoni..

           D
 wis tak cukupke loroku
        A
 kudu kelangan sliramu
           Em
 senajan karep ati
                    Bm
 pengen nyanding sliramu..

        A
 pancen iki wis dalane
           G
 kudu sing kuat atine
         A            G
 mugo sliramu bahagio marang 
   Bm
 liyane..
        A
 pancen iki wis dalane
           G
 kudu sing kuat atine
         A            G
 mugo sliramu bahagio marang 
   Bm
 liyane..

Outro : A G Bm..

Chord Bamz'Z ft. Inna Mutma - Tresno Ra Kudu Nduweni


Lihat semua :
  • Chord Bamz'Z
  • Chord Inna Mutma
  •