Kunci Gitar Bamz'Z - Kangen

Transpose:
Intro : Am..
        Am F G E Am

Am            G
angin.. tak titipke..
  Dm                    Am
roso kangen iki nggo slirane..
  Am             G
senajan.. adoh parane..
     Dm            Am
ning ati ora ono liyane..
   F        G          Am
janji.. tresno tekan selawase..

Int. F G Am..

Am                 G
padang.. nyawang gebyare rembulan..
   Dm                   Am
tansah kekupeng kerlipe lintang..
     F          G              Am
gemerlap ra ono sing ngimbangi endahe..
   F             G           Am
ibarat nyawang rupo lan esem guyune..

Reff :
      C
 rembulan sing dadi seksi
         G
 titipan kangenku iki
         Dm               Am
 tak enteni tekan slirane bali..

          C
 roso tresno sing tak jogo
         G
 nyawiji ora kelio
           Dm                Am
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

  F                G      Am
 angin.. sampekno sworone ati..
  F               G        Am
 angin.. sampekno kangenku iki..

Musik : F..G..Em..Am..
        F..G..Am..

Am                 G
padang.. nyawang gebyare rembulan..
   Dm                   Am
tansah kekupeng kerlipe lintang..
     F          G              Am
gemerlap ra ono sing ngimbangi endahe..
   F             G           Am
ibarat nyawang rupo lan esem guyune..

Reff :
      C
 rembulan sing dadi seksi
         G
 titipan kangenku iki
         Dm               Am
 tak enteni tekan slirane bali..

          C
 roso tresno sing tak jogo
         G
 nyawiji ora kelio
           Dm                Am
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

      C
 rembulan sing dadi seksi
         G
 titipan kangenku iki
         Dm               Am
 tak enteni tekan slirane bali..

          C
 roso tresno sing tak jogo
         G
 nyawiji ora kelio
           Dm                Am
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

  F                G      Am
 angin.. sampekno sworone ati..
  F               G        Am
 angin.. sampekno kangenku iki..
  F                G      Am
 angin.. sampekno sworone ati..
  F               G        Am..
 angin.. sampekno kangenku iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em..
        Em C D B Em

Em            D
angin.. tak titipke..
  Am                    Em
roso kangen iki nggo slirane..
  Em             D
senajan.. adoh parane..
     Am            Em
ning ati ora ono liyane..
   C        D          Em
janji.. tresno tekan selawase..

Int. C D Em..

Em                 D
padang.. nyawang gebyare rembulan..
   Am                   Em
tansah kekupeng kerlipe lintang..
     C          D              Em
gemerlap ra ono sing ngimbangi endahe..
   C             D           Em
ibarat nyawang rupo lan esem guyune..

Reff :
      G
 rembulan sing dadi seksi
         D
 titipan kangenku iki
         Am               Em
 tak enteni tekan slirane bali..

          G
 roso tresno sing tak jogo
         D
 nyawiji ora kelio
           Am                Em
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

  C                D      Em
 angin.. sampekno sworone ati..
  C               D        Em
 angin.. sampekno kangenku iki..

Musik : C..D..Bm..Em..
        C..D..Em..

Em                 D
padang.. nyawang gebyare rembulan..
   Am                   Em
tansah kekupeng kerlipe lintang..
     C          D              Em
gemerlap ra ono sing ngimbangi endahe..
   C             D           Em
ibarat nyawang rupo lan esem guyune..

Reff :
      G
 rembulan sing dadi seksi
         D
 titipan kangenku iki
         Am               Em
 tak enteni tekan slirane bali..

          G
 roso tresno sing tak jogo
         D
 nyawiji ora kelio
           Am                Em
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

      G
 rembulan sing dadi seksi
         D
 titipan kangenku iki
         Am               Em
 tak enteni tekan slirane bali..

          G
 roso tresno sing tak jogo
         D
 nyawiji ora kelio
           Am                Em
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

  C                D      Em
 angin.. sampekno sworone ati..
  C               D        Em
 angin.. sampekno kangenku iki..
  C                D      Em
 angin.. sampekno sworone ati..
  C               D        Em..
 angin.. sampekno kangenku iki..

Chord Bamz'Z - Kangen


Lihat semua :
  • Chord Bamz'Z
  •