Kunci Gitar Shinta Arsinta - Iseh Ono Tresno

Transpose:
Intro : Am F G
        Em Am F G..

C              Am
piye kabarmu.. sayang..
 F                  G
opo kowe iseh eleng aku..
Em
aku sing mbiyen
      Am
wong sing tau ninggalne..
F                      G
pas kowe lagi sayang sayange..

C
kenangan ro kowe..
     Am
ra tau tak lalekne..
 F                      G
aku lungo mergo nyambut gawe..
Em
ojo salah paham
    Am
yen aku ra pamitan..
  F               G
kabeh kui mergo kahanan..

Musik : C Am F G
        Em Dm C..

Reff :
           Am                Em
 tatu neng atimu.. bakal tak tambani..
       Dm                C
 aku teko mergo iseh ono tresno..
       Am                  Em
 sepurane sayang.. yen aku tau ngilang..
         Dm           C
 mergo sadar.. uripku pas pasan..

     Dm
 aku mung ora pingin
      Am
 wong seng tak sayang sayang
        G                Am
 urep bareng aku.. kesusahan..
 
       Dm
 tresnaku nyang kowe
         Am
 gede ra ono ibarate
     G                           Am
 aku janji ra bakal maneh ninggalne..

Musik : C Am F G
        Em Dm C..

Reff :
           Am                Em
 tatu neng atimu.. bakal tak tambani..
       Dm                C
 aku teko mergo iseh ono tresno..
       Am                  Em
 sepurane sayang.. yen aku tau ngilang..
         Dm           C
 mergo sadar.. uripku pas pasan..

     Dm
 aku mung ora pingin
      Am
 wong seng tak sayang sayang
        G                Am
 urep bareng aku.. kesusahan..
 
       Dm
 tresnaku nyang kowe
         Am
 gede ra ono ibarate
     G                           Am
 aku janji ra bakal maneh ninggalne..

Chord Shinta Arsinta - Iseh Ono Tresno


Lihat semua :
  • Chord Shinta Arsinta
  •